Elegant 2-plansvilla utöver det vanliga i Camaiore

Elegant 2-plansvilla utöver det vanliga i Camaiore i provinsen Lucca, Toscana med utsikt över dalen i Camaiore och Alpi Apuane i bakgrunden. Denna vackra villa ligger några få kilometer från kända orter som Pietrasanta och Forte dei Marmi. Med anor från början av 1900-talet, har villan nyligen renoverats med omsorg och erbjuder all moderna komfort med bibehållen charm. Den totala boarean är om 450 m2 fördelad på tre nivåer. Villan är omgiven av en välskött park på en tomt om 5 000 m2 med pool, med saltvatten, grillplats och lusthus. På fastigheten finns en ekonomibyggnad om 120 m2. Tystnad och integritet garanteras. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
13 rum varav 7 sovrum
Boarea + Biarea
450 m2 + 150 m2
Rumsbeskrivning
Lägre nivån består av: Entré, vardagsrum med öppen spis, arbetsrum, kök, dykning rum, två sovrum med badrum, pentry och bottenvåningen; sex sovrum med respektive privata badrum, och två av dessa har en terrass och garderob. På övre våningen, potentiellt beboelig vinden som sovrum med badrum och garderob. Från detta plan delar trappan med leder till taket där det finns en vacker terrass där du har en fantastisk utsikt över Camaiore och omgivningarna.
Kök
Stort fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Elegant 2-plansvilla utöver det vanliga i Camaiore i provinsen Lucca, Toscana med utsikt över dalen i Camaiore och Alpi Apuane i bakgrunden. Denna vackra villa ligger några få kilometer från kända orter som Pietrasanta och Forte dei Marmi. Med anor från början av 1900-talet, har villan nyligen renoverats med omsorg och erbjuder all moderna komfort med bibehållen charm. Den totala boarean är om 450 m2 fördelad på tre nivåer. Villan är omgiven av en välskött park på en tomt om 5 000 m2 med pool, med saltvatten, grillplats och lusthus. På fastigheten finns en ekonomibyggnad om 120 m2. Tystnad och integritet garanteras.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5000 m2
Typ: Trädgård med pool
Tomtbeskrivning
Stor pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 15 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Camaiore
Toscana

Pris:
2 299 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
450 m2
Biarea:
150 m2
Tomtarea:
5000 m2
Ref.nr
CCHITV108

Dela

Till toppen