2-plansvilla i i vackert bostadsområde nära centrum av Pietrasanta

2-plansvilla med källarplan i Pietrasanta i Provinsen Lucca, Toscana. Fristående hus i vackert bostadsområde nära centrum av Pietrasanta. Tomt om 600 m2 och stor trädgård om 300 m2. Huset består av: Bottenvåningen stort vardagsrum, litet vardagsrum, badrum, kök, pannrum, hall och trapphus. Från hallen trapphuset som leder ner till källaren och övre planet, där man finner ett kök, matplats, stort vardagsrum, entré och dubbla verandor. På andra våningen finns tre sovrum, två av dem med balkonger och badrum. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
230 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av: Bottenvåningen stort vardagsrum, litet vardagsrum, badrum, kök, pannrum, hall och trapphus. Från hallen trapphuset som leder ner till källaren och övre planet, där man finner ett kök, matplats, stort vardagsrum, entré och dubbla verandor. På andra våningen finns tre sovrum, två av dem med balkonger och badrum.
Kök
Ett kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla med källarplan i Pietrasanta i Provinsen Lucca, Toscana. Fristående hus i vackert bostadsområde nära centrum av Pietrasanta. Tomt om 600 m2 och stor trädgård om 300 m2. Huset består av: Bottenvåningen stort vardagsrum, litet vardagsrum, badrum, kök, pannrum, hall och trapphus. Från hallen trapphuset som leder ner till källaren och övre planet, där man finner ett kök, matplats, stort vardagsrum, entré och dubbla verandor. På andra våningen finns tre sovrum, två av dem med balkonger och badrum.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pietrasanta är en stad och kommun vid kusten i norra Toscana i Italien, i provinsen Lucca. Pietrasanta är en del av Versilia, på de sista dalen och slutnimgen av Apuan Alperna, ca 32 kilometer norr om Pisa. Staden ligger 3 km utanför kusten, där vackra Marina di Pietrasanta ligger. Pietrasanta Marina, med gyllene sand och lyxiga hus, anses vara en av de bästa stränderna i Italien.
Kommunikation
Marina di Pietrasanta och stranden: 3 km.
Pisa: 33 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Pietrasanta
Toscana

Pris:
749 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
230 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHITV171

Dela

Till toppen