Historisk byggnad i tre våningar - perfekt som B&B

Historisk byggnad i tre våningar (källare, bottenvåningen och övervåningen) nästan helt renoverad med nytt tak i trä och tegel, typiskt tak för området. Alla rum är helt renoverade med undantag för källaren; tekniska system och nya inventarier. Varje nivå har en boarea och biarea för källaren om 95 m2. Dessutom har byggnaden en exklusiv innergård, framför köket, med vedeldad ugn. Innergården har en area om ca 150 m2 och i anslutning till innergården finns ett stort grönområde med odlingsbar om ca 700 m2, med flera pergolor, stenbrunnar och olika uthus Möjligt att anlägga en pool. Fastigheten är idealisk för B&B. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
190 m2 + 95 m2
Rumsbeskrivning
Bestående av:

Källarplan
Fyra förrådsrum.

Bottenvåningen
Vardagsrum, rustikt lantkök, tre sovrum, två badrum, hall och förråd.

Övrevåningen
Lounge, hall, två sovrum, kontor och ett badrum.
Kök
Rustikt lantkök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans Townhouse med källare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Historisk byggnad i tre våningar (källare, bottenvåningen och övervåningen) nästan helt renoverad med nytt tak i trä och tegel, typiskt tak för området. Alla rum är helt renoverade med undantag för källaren; tekniska system och nya inventarier. Varje nivå har en boarea och biarea för källaren om 95 m2. Dessutom har byggnaden en exklusiv innergård, framför köket, med vedeldad ugn. Innergården har en area om ca 150 m2 och i anslutning till innergården finns ett stort grönområde med odlingsbar om ca 700 m2, med flera pergolor, stenbrunnar och olika uthus Möjligt att anlägga en pool. Fastigheten är idealisk för B&B.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 950 m2
Typ:
Trädgård och mark

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pescaglia är en by och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Kommunen hade 3 439 fastboende invånare år 2018. Pescaglia är en liten by inbäddad på en sporre i Apuanalperna, i Serchiodalen. Området och byn har en lång historia av fascinerande besökare, inklusive berömda personer som kompositörerna Giacomo Puccini och Alfredo Catalani, som omgivna av naturens ljus fick inspiration till sin musik här under många trevlig sommarresor.Skogen och floden är stadens puls och alla dess närliggande byar inom komunenm Pescaglia. Territoriet kring Pescaglia har alltid varit knutet till landsbygdssamhället, ett tema besökare kan utforska på kastanjemuséet i Colognora, tillsammans med traditionella aktiviteter som erbjuds i "Molino Menicone", en bevarad mjölkvarn.
Kommunikation
Lido di Camaiore och Viareggio med stränder: 36 km.
Pisa flygplats: 63 km.
Florens flygplats: 92 km.
Bologna flygplats: 135 km.
Närservice
Livsmedelsaffär och restaurang/pizzeria i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Pescaglia
Toscana

Pris:
430 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
190 m2
Biarea:
95 m2
Tomtarea:
950 m2
Ref.nr
CHITM1326

Dela

Till toppen