Nybyggda lägenheter 3:or och 4:or i Lido di Camaiore - havet 200 m

Nybyggda lägenheter 3:or och 4:or i Lido di Camaiore, bara 200 meter till havet, som skall slutföras med ytskikt som golv och beläggningar, sanitet, samt utrustade med hemautomationssystem för både sommar och vinter i varje rum. Lägenheterna består av ett stort vardagsrum med kök och terrass, två-tre sovrum, två badrum och terrass. Hör med oss om lediga lägenheter och pris. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
110 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheterna består av ett stort vardagsrum med kök och terrass, två-tre sovrum, två badrum och terrass. Hör med oss om lediga lägenheter och pris.
Kök
Fullt utrusdtade kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 5, hiss finns
Allmänt
Nybyggda lägenheter 3:or och 4:or i Lido di Camaiore, bara 200 meter till havet, som skall slutföras med ytskikt som golv och beläggningar, sanitet, samt utrustade med hemautomationssystem för både sommar och vinter i varje rum. Lägenheterna består av ett stort vardagsrum med kök och terrass, två-tre sovrum, två badrum och terrass. Hör med oss om lediga lägenheter och pris.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lido di Camaiore
Toscana

Pris:
550 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
110 m2
Ref.nr
CCHITV190

Dela

Till toppen