Elegant nybyggd 3:a i Lido di Camaiore, framför havet

Elegant nybyggd 3:a i Lido di Camaiore, framför havet, i elegant ny byggnad, på bottenvåningen med stor terrass om 14 m2 och en boarea om 80 m2. Lägenheten består av entré och hall, vardagsrum med litet kök, två badrum med dusch, Master bedroom, sovrum, klädkammare och liten gård på baksidan. Med A/C, larmsystem och video porttelefon. Påkostad interiör. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré och hall, vardagsrum med litet kök, två badrum med dusch, Master bedroom, sovrum, klädkammare och liten gård på baksidan. Med A/C, larmsystem och video porttelefon. Påkostad interiör. Terass om 14 m2.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 5, hiss finns
Allmänt
Elegant nybyggd 3:a i Lido di Camaiore, framför havet, i elegant ny byggnad, på bottenvåningen med stor terrass om 14 m2 och en boarea om 80 m2. Lägenheten består av entré och hall, vardagsrum med litet kök, två badrum med dusch, Master bedroom, sovrum, klädkammare och liten gård på baksidan. Med A/C, larmsystem och video porttelefon. Påkostad interiör.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2014
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Lido di Camaiore
Toscana

Pris:
500 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Ref.nr
CCHITV191

Dela

Till toppen