Rustikt Townhouse i ett kuperat område med magisk panoramavy

Rustikt Townhouse i 3 plan i ett kuperat område utanför Camiore i provisen Lucca i Toscana uppe på sluttningarna. Med en magisk panoramy från terrassen på andra våningen. Huset om 70 m2 består av: Ett vardagsrum med öppen spis på bottenvåningen, sovrum med badrum och balkong med utsikt över dalen på andra våningen och Master bedroom med utsikt över dalen och badrum på tredje våningen. Dessutom privat område om 45 m2 som kan användas som parkering och även stor trädgård med innergård. På gården ett annex att renovera som består av tre rum och en boarea om 50 m2. Bra och soligt läge. Bra investering, speciellt för uthyrning. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
70 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Huset om 70 m2 består av: Ett vardagsrum med öppen spis på bottenvåningen, sovrum med badrum och balkong med utsikt över dalen på andra våningen och Master bedroom med utsikt över dalen och badrum på tredje våningen.
Kök
Fullt utrustat rustikt inrett kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt Townhouse i 3 plan i ett kuperat område utanför Camiore i provisen Lucca i Toscana uppe på sluttningarna. Med en magisk panoramy från terrassen på andra våningen. Huset om 70 m2 består av: Ett vardagsrum med öppen spis på bottenvåningen, sovrum med badrum och balkong med utsikt över dalen på andra våningen och Master bedroom med utsikt över dalen och badrum på tredje våningen. Dessutom privat område om 45 m2 som kan användas som parkering och även stor trädgård med innergård. På gården ett annex att renovera som består av tre rum och en boarea om 50 m2. Bra och soligt läge. Bra investering, speciellt för uthyrning.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ: Liten trädgård och terrass
Vatten/avlopp
Brunn och enskilt avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camaiore är en stad och kommun med ca 31 500 invånare i provinsen Lucca, i regionen Toscana, Italien. Kommunen sträcker sig från Alperna i öster, till slätterna och kusten med Lido di Camaiore och Versilia i väster.
Kommunikation
Lido di Camaiore och stranden: 12 km.
Pisa: 34 km.
Florens: 107 km.
Viareggio och havet: 14 km.
Abetone: 86 km (skidort).

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Camaiore
Toscana

Pris:
169 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
70 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHITV064

Dela

Till toppen