Fin 3:a i Viareggio i ett elegant bostadsområde - havet 500 m

Fin 3:a i Viareggio i ett elegant bostadsområde. Lägenhet på tredje våningen. Ganska nyligen renoverad och bara 500 meter till havet. Lägenheten består av: Entré och hall, stort vardagsrum med kök och rymlig terrass med markis, Master bedroom, litet sovrum och ett badrum. Lägenheten omfattar källarförråd i källarplan och parkering i privat parkering. Bra investering för personligt bruk eller för att hyra ut. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
60 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré och hall, stort vardagsrum med kök och rymlig terrass med markis, Master bedroom, litet sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett nyare renoverat badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 5, hiss finns
Allmänt
Fin 3:a i Viareggio i ett elegant bostadsområde. Lägenhet på tredje våningen. Ganska nyligen renoverad och bara 500 meter till havet. Lägenheten består av: Entré och hall, stort vardagsrum med kök och rymlig terrass med markis, Master bedroom, litet sovrum och ett badrum. Lägenheten omfattar källarförråd i källarplan och exklusiv parkering i privat parkering. Bra investering för personligt bruk eller för att hyra ut.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: ca. 75 Euro/mån.
Fastighetsskatt: ca. 1 200 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Viareggio ('kungsvägen') är en kuststad i i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kustorten hade 64 564 invånare (år 2010), och är därmed den största orten i området Versilia, den norra delen av den toskanska rivieran, och den näst största staden i provinsen Lucca. Viareggio gränsar till kommunerna Camaiore, Massarosa och Vecchiano. Staden är känd som badort och för dess karneval, som hållits sedan år 1873.

Stadens rötter sträcker sig tillbaka till första halvan av 1500-talet, då det var republiken Luccas enda hamn. Stadens äldsta byggnad, Torre Matilde, byggdes år 1541 av luccheserna som ett försvar mot korsarerna.

Viareggio är även industriellt framstående, och dess skeppsvarv har världsrykte. Även fiske och blomsterodling är viktiga näringar. Viareggio är även värd för Premio letterario Viareggio Répaci, ett prestigefyllt litteraturpris instiftat år 1929, och Gaberfestivalen, som hållits i augusti varje år sedan år 2004 i åminnelse av Giorgio Gaber, som lockar flera framstående italienska musiker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Viareggio
Toscana

Pris:
314 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CCHITV040

Dela

Till toppen