Parhus i två plan centralt beläget i San Vincenzo

Parhus i två plan med källarplan centralt beläget i San Vincenzo (Livorno) på Via Biserno, med trädgård på tre sidor, garage. Lättskött tomt om 300 m2.Perfekt för uthyrning eller som familjebostad. Endast 200 meter till stranden och endast 80 meter till mataffär. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
210 m2
Rumsbeskrivning
Källarplan: Arbetsrum, vardagsrum, förråd, kök, tvättstuga, ett sovrum och ett badrum.
Bottenvåningen: Ett vardagsrum med öppen spis, kök, badrum med fönster och dusch, ett sovrum och garderober.
Övervåningen: Hall, två stora sovrum och ett badrum.
Kök
Två kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan med källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parhus i två plan med källarplan centralt beläget i San Vincenzo (Livorno) på Via Biserno, med trädgård på tre sidor, garage. Lättskött tomt om 300 m2.Perfekt för uthyrning eller som familjebostad. Endast 200 meter till stranden och endast 80 meter till mataffär.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
San Vincenzo är en kuststad vid Tyrrenska havet, i Livornoprovinsen i Toscana och är en av de bästa och mest välordnade turistorterna vid den etruskiska kusten. San Vincenzo har mer än tre hundra båtplatser i marinan och med ett stort antal hotell, campingar m.m.

San Vincenzo strand har finkornig vit sand och är tio kilometer bred och är omgiven av Medelhavsskog som ofta går direkt ner mot havet. Orten kan lätt nås med bil och med tåg, från Rosignanoavfarten från motorvägen A12 med Aurelia motorvägen och med genomgående tåg och lnterCity tåg på linjen Modane -Turin -Genova -Pisa -Rom och internationella flygplatsen i Pisa ligger endast 60 kilometer bort. San Vincenzo har alla offentlig service och serviceutbud med affärer, restauranger etc. som behövs för ett bekvämt boende.

Det är mycket nära till udden Populonia och centrum av ett etruskiskt arkeologiskt område. Det är bara några få kilometer till gamla medeltida byar och städer som Suvereto, Sassetta, Campiglia Marittima, Bolgheri, Catagneto Carducci, Volterra, San Gimignano och Siena. Pisa och Florens ligger också i närheten. San Vincenzo är bara en kort resa från ön Elba och är framför allt ön Capraia. Från hamnen avgår diverse båtturer.
Kommunikation
Pisa internationella flygplats: 60 km.
Livorno: 25 km.
Pisa: 80 km.
Florens: 135 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

San Vincenzo
Toscana

Pris:
460 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
210 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHITM037

Dela

Till toppen