Attraktiva tre renoverade stenhus med stor pool och tomt om 1 ha

Attraktiva tre renoverade stenhus med en boarea tillsammans om ca 415 m2 på stor tomt om hela 1 hektar i Molazzana i provinsen Lucca i Toscana. Tre oberoende hus med gemensam stor pool i terrass nedanför husen. Beläget i en vacker medeltida by. Fastighet med tre stenhus i en mycket trevlig och elegant miljö, med en stor parkeringsplats, stor pool, flertalet terrasser med underbar utsikt och en vedeldad ugn med en pergola. Vyn är magisk och vacker. Bör ses. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
13 rum varav 10 sovrum
Boarea + Biarea
415 m2 + 60 m2
Rumsbeskrivning
Huset "Daino" på 3 våningar består av: Källare, vardagsrum med öppen spis, kök, tvättstuga, grovkök, garderob, hall, tre badrum och fyra sovrum, samt takterrass.

Huset "Rondini" på 2 våningar består av: Källare, vardagsrum med öppen spis, stort kök, ett badrum, två sovrum och en terrass med panoramautsikt.

Huset "Stalla" på 2 våningar består av: Entré, vardagsrum med öppen spis, hall, kök, fyra sovrum, tre badrum och terrass.

Kök
Totalt tre fullt utrustade kök.
Badrum
Totalt sju badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3 stycken 2 och 3-plans rustika lanthus
Uppvärmning
Gas och öppna spisar
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Attraktiva tre renoverade stenhus med en boarea tillsammans om ca 415 m2 på stor tomt om hela 1 hektar i Molazzana i provinsen Luca i Toscana. Tre oberoende hus med gemensam stor pool i terrass nedanför husen. Beläget i en vacker medeltida by. Fastighet med tre stenhus i en mycket trevlig och elegant miljö, med en stor parkeringsplats, stor pool, flertalet terrasser med underbar utsikt och en vedeldad ugn med en pergola. Vyn är magisk och vacker. Bör ses.

Nuvarande ägaren har renoverat samtliga tre hus, med hjälp av lokala hantverksföretag och har kvitton på all utförd renovering, tillsammans med vad han gav för fastigheten på ca 1,2 miljoner Euro och mer därtill, så ett verkligt attraktivt pris.

Inklusive möbler.

Övriga byggnader

Möjligt att köpa bara de två husen "Daino" och "Stalla" och pool till priset
700 000 Euro.

På fastigheten finns två ruiner, som kan omstruktureras och bli till ett renoverat hus om ca 70 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Trädgård i terrasser med pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Molazzana är en kommun och mindre tätort i provinsen Lucca i den italienska regionen Toscana. Belägen ca 70 kilometer nordväst om Florens och ca 25 kilometer nordväst om Lucca, som är provinshuvudstad. En befolkning på ca 1 200 invånare. Molazzana gränsar till följande kommuner: Barga, Careggine, Castelnuovo di Garfagnana, Gallicano, Stazzema och Vergemoli.
Kommunikation
Lucca: 40 km.
Pisa: 60 km.
Florens: 111 km.
Viareggio och havet: 68 km.
Abetone: 59 km (skidort).
Närservice
Fastigheten är belägen vid kanten av den medeltida byn Sassi. (Molazzana liggre endast 4 km från Sassi) Fastigheten har 3 renoverade rustika stenhus som är renoverade i rustik stil med pool och underbar utsikt och det finns två andra stenhus på tomten, en bit ifrån för renovering. I byn Sassi finns restaurang, mataffär och bar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Sassi, Molazzana
Toscana

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
415 m2
Biarea:
60 m2
Tomtarea:
10 000 m2
Ref.nr
CCHITM128

Dela

Till toppen