Moderna radhus till salu i San Vincenzo

Moderna radhus till salu i San Vincenzo. Endast 2 radhus kvar till salu. Husen säljs fullt möblerade och med fri parkeringsplats. San Vincenzo är en av de mest kända turistorterna på den toskanska kusten, känd för kvaliteten på sina stränder, dess oförorenade natur och dess närhet till historiska byar. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
2-plans radhus som består av: en ingång från trädgården (80kvm); genom en veranda på ca 20kvm kommer man in i huset, där vi på bottenvåningen finner ett vardagsrum med pentry, sovrum med utgång till trädgården på baksidan (50kvm) och badrum, på andra våningen två sovrum med terrass och ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 130 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
San Vincenzo är en kuststad vid Tyrrenska havet, i provinsen Livorno i Toscana och är en av de bästa och mest välordnade turistorterna vid den etruskiska kusten. San Vincenzo har mer än tre hundra båtplatser i marinan och med ett stort antal hotell, campingar m.m.

San Vincenzo strand har finkornig vit sand och är tio kilometer bred och är omgiven av Medelhavsskog som ofta går direkt ner mot havet. Orten kan lätt nås med bil och med tåg, från Rosignanoavfarten från motorvägen A12 med Aurelia motorvägen och med genomgående tåg och lnterCity tåg på linjen Modane -Turin -Genova -Pisa -Rom och internationella flygplatsen i Pisa ligger endast 60 kilometer bort. San Vincenzo har alla offentlig service och serviceutbud med affärer, restauranger etc. som behövs för ett bekvämt boende.

Det är mycket nära till udden Populonia och centrum av ett etruskiskt arkeologiskt område. Det är bara några få kilometer till gamla medeltida byar och städer som Suvereto, Sassetta, Campiglia Marittima, Bolgheri, Catagneto Carducci, Volterra, San Gimignano och Siena. Pisa och Florens ligger också i närheten. San Vincenzo är bara en kort resa från ön Elba och är framför allt ön Capraia. Från hamnen avgår diverse båtturer.
Kommunikation
Pisa internationella flygplats: 60 km.
Livorno: 25 km.
Pisa: 80 km.
Florens: 135 km.
Närservice
All service, restauranger, barer, kafëer, affärer och snabbköp finns i San Vincenzo.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

San Vincenzo
Toscana

Pris:
395 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
130 m2
Ref.nr
CCHIF3420

Dela

Till toppen