Antik toskansk renoverad bondgård till salu 2 km från Monticiano i exklusiva provinsen Siena

Antik toskansk renoverad bondgård till salu 2 km från Monticiano i exklusiva provinsen Siena, Toscana. Med vacker pool, uppdelad i 2 lägenheter, om 200 m2 vardera i perfekt skick. Med en stor takterrass. Endast 2 km från Monticiano och i närheten av den enastående klostret San Galgano. Omgiven av ca. 5 ha trädgård och stenmurar och med vacker entré med privat väg med sidoträd och järngrind med enastående stenvalv. 30 ha mark med skog av valnötter och körsbärsträd, samt med områden för djurhållning. Möjlighet att köpa till mark om totalt 700 ha. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea:
400 m2
Rumsbeskrivning
Båda lägenheterna är helt oberoende men kan förenas i en enda lägenhet. Varje lägenhet, en på bottenvåningen och en lägenhet på övervåningen, består vardera av entréhall, ett stort vardagsrum med vacker öppen spis, kök, tre sovrum och ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 350 000 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Tomtbeskrivning
Omgiven av ca. 5 ha trädgård och stenmurar och med vacker entré med privat väg med sidoträd och järngrind med enastående stenvalv. 30 ha mark med skog av valnötter och körsbärsträd, med områden för djurhållning. Möjlighet att köpa till mark om totalt 700 ha.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monticiano är en ort och kommun i provinsen Siena i regionen Toscana. Kommunen hade 1 526 invånare år 2018.

Monticiano är en by som ligger på baksidan av en kulle, 365 meter över havet, inte långt från Siena. Dess ursprung är förlorat i tidernas mörker. Det verkar som om byn funnits sedan hedendomens dagar, eftersom dess namn tydligt verkar vara en fix för berget Janus, varifrån det kom Monti-Giano, och därför Monticiano.

Territoriet, huvudsakligen kuperat, sedan antiken tillhörde Volterra, och sedan på medeltiden, kom byn under Sienas herravälde. Slottets gränsmurar är fortfarande synliga i stan. Den nuvarande byn byggdes över de gamla murarna. Ett par torn och passagen Maremmana är fortfarande i gott skick, som var en del av befästningarna. Tyvärr förstördes det gamla rådhuset under andra världskriget.

Hela området har gott om kastanjeträd, ekar, tallar och Medelhavsarter. Monticiano kan verkligen betraktas som ett litet naturparadis, med milda temperaturer även under sommarvärmen. Den stora vidsträckta grönskan garanterar ren och hälsosam luft, dess naturliga skönhet och det vackra toskanska landskap gör byn och dess omgivning till en trevlig plats att ha ett andra boende i.
Kommunikation
Siena, provinshuvudstad: 35 km.
Florens flygplats: 96 km.
Närservice
Monticiano har ett mindre serviceutbud, restauranger, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Monticiano
Toscana

Pris:
1 000 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
400 m2
Tomtarea:
350 000 m2
Ref.nr
CIBAR36

Dela

Till toppen