Lanthus med 76 ha mark med vingård, olivlundar och fruktodling till salu vid Roccastrada, Maremma

Lanthus med 76 ha mark med vingård, olivlundar och fruktodling till salu vid Roccastrada, Maremma. Lanthuset i rustik stil i sten är byggt år 2002, 76 hektar mark, med solpaneler, solcellssystem och 2 hektar trädgård runt huset, hästhage med gräs och skog och cirka 50 olivlundar, fruktträd och vingård. Professionell vedugn s k "forno" och grill under verandan. Brunn och underjordisk tank för återvinning av regnvatten. Tank för flytande gas, 4 stallar (lus sadelkammare, lada, förråd). Garage för 4 bilar. Elpannor för solceller. Kontakta oss för mer information. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat lanthus med entréhall, vardagsrum, matsal, lounge, fullt utrustat kök med matplats och öppen spis, fem sovrum, fem badrum, tvättstuga, samt yttre terrasser.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Byggnadsår
2002
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 780 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
76 hektar mark och 2 hektar trädgård runt Huset.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Roccastrada är en ort och kommun i provinsen Grosseto i regionen Toscana. Kommunen hade 9 010 invånare år 2018. Vid Maremmas slätter och låga kullar ligger staden Roccastrada norr om Grosseto och söder om Siena. Roccastrada är belägen halvvägs mellan den fantastiska Val d'Orcia och Medelhavets kust vid Follonica och Punta Ala. Roccastrda ligger på 283 meter över havet och topparna bortom Roccastrda är Monte Alto som är 797 meter och Sassoforte som är 787 meter över havet. Området erbjuder en rik mångfald av landskap och havslandskap inom kort avstånd. Roccastrada har en tågstation längs linjen Grosseto - Siena.

Medeltiden kom med den mäktiga familjen Aldobrandeschi men Siena erövrade territoriet och kontrollerade området fram till 1500-talet. Den värderades för koppar- och silverbrytningen i bergen. Med Sienarepublikens fall 1555 gick territoriet in under storhertigdömet Toscanas herravälde.

Det finns några byar under Roccastradas jurisdiktion. Det är charmiga byar som man bör uppsöka: Ribolla, Roccatederighi; Sassofortino; Sticciano; Torniella; och Piloni.
Kommunikation
Grosseto, provinshuvudstad: 40 km.
Follonica med strand: 45 km.
Florens flygplats: 129 km.
Närservice
Roccastrada har all service, restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Roccastrada
Toscana

Pris:
950 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
780 000 m2
Ref.nr
CIBAZ05

Dela

Till toppen