Rustikt parhus i sten med två lägenheter och garage i Roccastrada i efterfrågade Maremma i Toscana.

Rustikt parhus i sten med två lägenheter och garage i Roccastrada i efterfrågade Maremma i Toscana. Huset är beläget inne i Roccastrada med ett utmärkt läge. Ett parhus bestående av två fristående lägenheter, en lägenhet om 120 m2 möjlig att köpa separat för 90 000 Euro och den andra lägenheten om 150 m2 möjlig att köpa separat för 100 000 Euro. Garage och trädgård. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
270 m2
Rumsbeskrivning
Rustikt parhus i sten bestående av två lägenheter med vardera vradgrum och kök, två sovrum och ett badrum, samt balkong.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 1-glas med fönsterluckor
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Roccastrada är en ort och kommun i provinsen Grosseto i regionen Toscana. Kommunen hade 9 010 invånare år 2018. Vid Maremmas slätter och låga kullar ligger staden Roccastrada norr om Grosseto och söder om Siena. Roccastrada är belägen halvvägs mellan den fantastiska Val d'Orcia och Medelhavets kust vid Follonica och Punta Ala. Roccastrda ligger på 283 meter över havet och topparna bortom Roccastrda är Monte Alto som är 797 meter och Sassoforte som är 787 meter över havet. Området erbjuder en rik mångfald av landskap och havslandskap inom kort avstånd. Roccastrada har en tågstation längs linjen Grosseto - Siena.

Medeltiden kom med den mäktiga familjen Aldobrandeschi men Siena erövrade territoriet och kontrollerade området fram till 1500-talet. Den värderades för koppar- och silverbrytningen i bergen. Med Sienarepublikens fall 1555 gick territoriet in under storhertigdömet Toscanas herravälde.

Det finns några byar under Roccastradas jurisdiktion. Det är charmiga byar som man bör uppsöka: Ribolla, Roccatederighi; Sassofortino; Sticciano; Torniella; och Piloni.
Kommunikation
Grosseto, provinshuvudstad: 40 km.
Follonica med strand: 45 km.
Florens flygplats: 129 km.
Närservice
Roccastrada har all service, restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Roccastrada
Toscana

Pris:
190 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
270 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CIBAPT04

Dela

Till toppen