Townhouse i 3-plan till salu i Viareggio

Townhouse i 3-plan till salu i Viareggio. Fastigheten är belägen i ett centralt läge några steg från stationen, väl betjänt av alla typer av service och transportmedel. Även om det finns behov av viss modernisering kan huset bebos direkt

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 2 sovrum
Boarea:
170 m2
Rumsbeskrivning
8-rumshus i 3-plan bestående av: Entréhall, vardagsrum, matsal, kök, två sovrum, ett kontor, ett behandlingsrum, två badrum och terrass.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
1960
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Viareggio ("kungsvägen") är en kuststad i i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kustorten hade 64 564 invånare (år 2010), och är därmed den största orten i området Versilia, den norra delen av den toskanska rivieran, och den näst största staden i provinsen Lucca. Viareggio gränsar till kommunerna Camaiore, Massarosa och Vecchiano. Staden är känd som badort och för dess karneval, som hållits sedan år 1873.

Stadens rötter sträcker sig tillbaka till första halvan av 1500-talet, då det var republiken Luccas enda hamn. Stadens äldsta byggnad, Torre Matilde, byggdes år 1541 av luccheserna som ett försvar mot korsarerna.

Viareggio är även industriellt framstående, och dess skeppsvarv har världsrykte. Även fiske och blomsterodling är viktiga näringar. Viareggio är även värd för Premio letterario Viareggio Répaci, ett prestigefyllt litteraturpris instiftat år 1929, och Gaberfestivalen, som hållits i augusti varje år sedan år 2004 i åminnelse av Giorgio Gaber, som lockar flera framstående italienska musiker.
Kommunikation
Pisa flygplats: 24 km.
Närservice
Viareggio har all service, världsberömda båtvarv för lyxyachter med beställningar från stora delar av världen, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Viareggio
Toscana

Pris:
255 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
170 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CIHZ65533

Dela

Till toppen