Underbart lanthus till salu i Trequanda, Siena

Underbart lanthus till salu i Trequanda, Siena. Typiskt toskanskt lanthus med privat inhägnad trädgård på en tomt om 5 000 m2. med avskildhet och panoramautsikt över det vackra landskapet. Detta lanthus är ett utmärkt objekt för dem som letar efter ett litet lantställe att bo permanent i. Huset är i perfekt skick och beboelig omedelbart. Huset ligger med underbar utsikt över landsbygden och bara några få meter från den historiska stadskärnan i en klassisk toskansk by. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
250 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen i bondgården har ett rymligt vardagsrum med synliga takbjälkar. Det finns stora glasdörrar med utsikt över uteplatsen och trädgården. En vacker pergola med stort matbord och grillplats ligger i anslutning till vardagsrummet och skapar en inbjudande uteplats för att ta emot gäster för trevliga sommarmiddagar.
Ett fullt utrustat kök med alla apparater är anslutet till vardagsrummet som tre sovrum; är ett sovrum med eget badrum (med badkar och dusch), ett sovrum med himmelssäng och ett tvåbäddsrum, som delar ett extra badrum med dusch.
Alla rum har direkt tillgång till trädgården och har takfläktar. Det finns också en liten men bekväm tvättstuga.
Den första våningen nås via en extern trappa till sidan av villan – ett typiskt kännetecken för de gamla toskanska lanthusen, för närvarande är de två våningarna inte sammankopplade men det är möjligt att ansluta våningarna genom att skapa ett internt trapphus.
När man går in i lägenheten på övervåningen hittar man ett stort vardagsrum, varifrån man har tillgång till en terrass och en hisnande utsikt över landskapet. Det finns två sovrum; ett sovrum med eget badrum med badkar och dusch, och ett sovrum och ytterligare badrum med dusch. Alla rum har takfläktar.
En vacker och expansiv tomt omger hemmet med olivträd i produktionm en liten skog, och prydnadsväxter, fruktträd. Trädgården skulle vara stor nog för en pool. Infarten till fastigheten är helt privat, från huvudvägen, med gott om plats för parkering.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5 000 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Härlig tomt med fruktträd och olivträd och en massa spännande växter.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Trequanda är en ort och kommun i provinsen Siena i regionen Toscana. Kommunen hade 1 228 invånare år 2018.
Kommunikation
Siena: 45 km.
Florens flygplats: 120 km.
Närservice
Trequanda har ett mindre serviceutbud, restauranger, barer, kafé, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Trequanda, Siena
Toscana

Pris:
750 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
250 m2
Tomtarea:
5 000 m2
Ref.nr
CCHIF0536

Dela

Till toppen