Elegant renoverat lanthus med pool till salu i Montescudaio

Elegant renoverat lanthus med pool till salu i Montescudaio. I fantastiska Toscana på landsbygden, några minuter från havet, vacker lantgård helt renoverad med trädgård och pool. Totalrenoverat med utmärkt finish och originalmaterial, såsom terrakottagolv och tak i med tegelvalv. Fastigheten ligger 2 km från staden och 10 km från havet. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
215 m2
Rumsbeskrivning
2-plans lanthus bestående av entréhall, vardagsrum med matplats, fullt utrustat kök, skafferi, sovrum, hall, två badrum, grovkök och stor pergola på bottenvåningen, medan på första våningen två sovrum, hall och badrum. Terrasser, trädgård och mark.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Renoverat.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 14 000 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montescudaio är en by och kommun i provinsen Pisa i regionen Toscana. Kommunen hade 2 166 invånare år 2018. Montescudaio ligger i dalen Val Cecina som har tagits med i listan över de vackraste byarna i Italien. Från dess historiska slottmurar kan du se Tyrrenska havet och dess öar. Dess namn härrör från Latin Mons scutorum, som betyder "Sköldarnas berg". Det första bebodda centrumet bildades runt ett benediktinerkloster, grundat år1091 av greve Gherardo Della Gherardesca. Under denna familjs kontroll stod byn stark länge och tack vare sin strategiska position blev den en viktig by.

I denna lilla toskanska by verkar tiden ha stannat och man kan fortfarande uppleva medeltiden på byns slingrande gator.

Vad att se i Montescudaio
Slottet är omgivet av imponerande murar som stiger upp till 15 meters höjd och bevarar det ursprungliga murverket i norr och söder. Av särskild vikt är Guardiola, det enda kvarvarande vakttornet. Tornet erbjuder en hisnande panorama som sveper från Cecinaslätten till Tyrrenska havet.

Piazza Matteotti ligger mitt i byn och är hem för den berömda skulptören Italo Griselli. Ta en titt runt palatset i stadens ädla familjer som Marchionneschi, Ridolfi och Palazzo Guerrini, nu rådhuset.

Missa inte kyrkan Santissima Annunziata eller Piazzale del Castello med kyrkan Santa Maria Assunta som har utsikt över byn och har en vacker panoramautsikt över området.
Kommunikation
Marina de Cecina med strand: 13 km.
Pisa internationella flygplats: 66 km.
Närservice
Montescudaio by har restauranger, busshållplats, några affärer och en mindre livsmedelsaffär.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Montescudaio
Toscana

Pris:
1 100 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
215 m2
Tomtarea:
14 000 m2
Ref.nr
CCHIF0729

Dela

Till toppen