Rustikt renoverat stenhus med annex till salu vid Monteriggioni

Rustikt renoverat stenhus med annex till salu vid Monteriggioni i provinsen Siena i Toscana. En gård bestående av en huvuddel om cirka 300 m2, totalrenoverad av ägaren under åren 2008 - 2009 för att upprätthålla den ursprungliga arkitekturen- Med två intilliggande annex och en stor ladugård som behöver restaureras. Framför huvudbyggnaden finns ett annat annex som ligger några meter bort där källaren för vinproduktion tidigare låg-. På bottenvåningen (ca. 110 m2) medan övervåningen (ca. 110 m2) som behöver återställas. Observera att både källaren, de två annex och ladan har mått och takhöjder som tillåter restaurering till bostadshus. Marken som omger fastigheten är på över 7 hektar i förlängning, består delvis av skog (cirka 2,50 hektar), åkermark (cirka 3,50 hektar) och en olivlund (cirka 1,70 ha). Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, vardagsrum, matsal, lounge, fullt utrustat kök, fem sovrum och fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus med annex
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 77 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
På tomten finns en murfiskdamm och en gammal brunn för att samla regnvatten, som används för bevattning av fruktträdgården och grönsaksgården, samt en liten damm som behöver återställas. Marken som omger fastigheten är på över 7 hektar i förlängning, består delvis av skog (cirka 2,50 hektar), åkermark (cirka 3,50 hektar) och sen olivlund (cirka 1,70 ha). Fram till för 25 år sedan planterades den del som nu är åkermark med vingårdar som både för jordens sammansättning och för den södra exponeringen gav Chianti Colli Senesi-vin av hög kvalitet. Det bör noteras att det finns en uttrycklig begäran är ägaren att sälja ytterligare intilliggande trädbevuxen mark (cirka 15 hektar), en ytterligare olivlund (cirka 2 hektar), samt, som ligger cirka 4 km från fastigheten, mycket bra land. jordbruksareal om cirka 10 hektar.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monteriggioni är en kommun i provinsen Siena i regionen Toscana. Kommunen hade 10 033 invånare år 2018) och gränsar till kommunerna Casole d'Elsa, Castellina in Chianti, Castelnuovo Berardenga, Colle di Val d'Elsa, Poggibonsi, Siena och Sovicille. Staden är arkitektoniskt och kulturellt betydelsefull.

Staden förekommer i tv-spelet Assassin's Creed II och även i uppföljaren Assassin's Creed Brotherhood.
Kommunikation
Florens flygplats: 63 km.
Siena: 18 km.
Närservice
All service, restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp finns i staden Monteriggioni.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Monteriggioni, Siena
Toscana

Pris:
900 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
77 000 m2
Ref.nr
CCHICC197

Dela

Till toppen