Elegant toskansk villa med magisk havsutsikt till salu i Monte Argentario

Elegant toskansk villa med magisk havsutsikt till salu i Monte Argentario ute på udden Promontorio Argentario i provinsen Grosseto vid efterfrågade Toscanas kust. Inbyggd i backen har denna underbara eleganta villa en fantastisk utsikt över bukten och är bekvämt beläget bara 10 minuters bilresa från Porto. Med pool och stor utomhusjacuzzi. Efter att ha vackert restaurerats av dess ägare är denna villa perfekt för två eller flera familjer. En 15 minuters promenad längs en gångstig tar dig ner till den vackra havsbukten och stranden, som är fantastisk för simning och snorkling. Ovanligt svalt och luftigt på sommaren, varmt och mysigt under lågsäsong, och med alla attraktionerna i Argentario och Maremma i Toscana nära till hands. OM NI HAR INTRESSE FÖR DENNA TYP AV FASTIGHET MED HAVSUTSIKT HAR VI FLER ALTERNATIV ATT PRESENTERA FÖR ER - TA GÄRNA KONTAKT MED OSS FÖR KONSULTATION.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 7 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
På översta våningen finns en hall, fullt utrustat kök med matplats och ett stort vardagsrum. Master bedroom med eget badrum, två ytterligare sovrum och ett delat badrum. På nedre våningen finns fyra sovrum, en tvättstuga, ett duschrum och ett badrum. Rymlig, ljus och luftig interiör, samt att varje sovrum har en egen terrass. Utanför finns en grillplats och ett stort teakbord för uteservering. På en nedre terrassen finns ett bordtennisbord.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum/matsal, 4 sovrum, fullt utrustat kök samt 4 badrum. Allt mycket smakfullt inrett. Härlig trädgård med pool. Parkering för flera bilar. Det finns möjlighet att köpa till mera mark om man önskar detta.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 500 m2
Typ:
Trädgård, pool, utomhusjacuzzi och terrasser

Tomtbeskrivning
Med pool och stor utomhusjacuzzi.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monte Argentario är en kommun och en halvö som tillhör provinsen Grosseto i regionen Toscana, belägen cirka 150 kilometer söder om Florens och cirka 35 kilometer söder om Grosseto. Halvön är förbunden med fastlandet med tre spetsar av mark som bildar två laguner, Laguna di Ponente på västra sidan och Laguna di Levante på östra sidan av mellersta dammen. De två största byarna på Monte Argentario är Porto Santo Stefano, huvudort, mot norr och Porto Ercole mot söder.

Panoramavägen Strada panoramica börjar i Porto Santo Stefano och ger fantastisk utsikt över kusten och den toskanska skärgården.

Monte Argentario gränsar till Orbetello kommun, som ligger i mitten av dammen mellan de två lagunerna.
Kommunikation
Rom Fiumicino flygplats: 148 km.
Pisa flygplats: 205 km.
Grosseto: 50 km.
Närservice
Affärer, restauranger, kaféer och snabbköp längs med kusten runt halvön.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Monte Argentario
Toscana

Pris:
4 500 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
2 500 m2
Ref.nr
CCHICC066

Dela

Till toppen