Poolvilla med magisk havsutsikt till salu i Monte Argentario

Poolvilla med magisk havsutsikt till salu i Monte Argentario ute på udden Promontorio Argentario i provinsen Grosseto vid efterfrågade Toscanas kust. En fastighet med underbar havsutsikt. I trädgården finns en pool 10 m x 5 m med stor solterrass runt poolen. Det finns ett stort garage om 78 m2 och en terrass ovanför garaget med vacker utsikt. Täckt parkering vid huvudingången för 3 bilar och utomhusparkering för ytterligare 3-4 bilar. Till fastigheten hör också 20 hektar mark. OM NI HAR INTRESSE FÖR DENNA TYP AV FASTIGHET MED HAVSUTSIKT HAR VI FLER ALTERNATIV ATT PRESENTERA FÖR ER - TA GÄRNA KONTAKT MED OSS FÖR KONSULTATION.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
På övåningen överst finns en hall, ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat kök, ett grovkök, fem sovrum, varav tre med eget badrum. Nedre våningen med ett vardagsrum med öppen spis och ett badrum, Master bedroom med eget badrum med dusch och en klädkammare. Mellan de två våningarna finns en mellanvåning med ett rum för värmepannan och tvätt. Från vardagsrummet på övervåningen har man access till vacker terrass med pergola och canvastak om 40 m2. med en magsik panoramvy övr Medelhavet. De täckta terrasserna på nedanvåningen är gjorda av trä och har en total yta om cirka 100 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2-plansvilla bestående av hall, vardagsrum/matsal, 4 sovrum, fullt utrustat kök samt 4 badrum. Allt mycket smakfullt inrett. Härlig trädgård med pool. Parkering för flera bilar. Det finns möjlighet att köpa till mera mark om man önskar detta.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 202 000 m2
Typ:
Trädgård, pool, mark och terrasser

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Monte Argentario är en kommun och en halvö som tillhör provinsen Grosseto i regionen Toscana, belägen cirka 150 kilometer söder om Florens och cirka 35 kilometer söder om Grosseto. Halvön är förbunden med fastlandet med tre spetsar av mark som bildar två laguner, Laguna di Ponente på västra sidan och Laguna di Levante på östra sidan av mellersta dammen. De två största byarna på Monte Argentario är Porto Santo Stefano, huvudort, mot norr och Porto Ercole mot söder.

Panoramavägen Strada panoramica börjar i Porto Santo Stefano och ger fantastisk utsikt över kusten och den toskanska skärgården.

Monte Argentario gränsar till Orbetello kommun, som ligger i mitten av dammen mellan de två lagunerna.
Kommunikation
Rom Fiumicino flygplats: 148 km.
Pisa flygplats: 205 km.
Grosseto: 50 km.
Närservice
Affärer, restauranger, kaféer och snabbköp längs med kusten runt halvön.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Monte Argentario
Toscana

Pris:
3 000 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
202 000 m2
Ref.nr
CCHICC068

Dela

Till toppen