Renoverat charmigt byhus med terrass till salu i medeltida byn Vibbiana

Renoverat charmigt byhus med terrass till salu i medeltida byn Vibbiana i provinsen Lucca, i efterfrågade regionen Toscana. Den lilla byn Vibbiana (cirka 700 m. ö.h.) ligger mycket nära den välkända Orecchiella nationalpark, välkänd för sina vackra stigar, från vilka besökarna kan njuta av det lokala djurlivet och floran. Dessa inkluderar kungsörn, hök, rådjur och de nyligen återinförda vargarna. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
45 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat byhus i ett praktiskt plan med entré, kök med matplats, vardagsrum, ett sovrum och ett badrum, samt en terrass vid entrén.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vibbiana ligger i provinsen Lucca och har cirka 70 invånare och ligger på en höjd av 791 meter m. ö.h. Vibbiana ligger i närheten av orten Verrucole.
Kommunikation
Forte dei Marmi,ed strand: 59 km.
Pisa flygplats: 92 km.

Vibbiana ligger cirka 1 ¼ timmes bilfärd från Lucca och drygt 1 ½ timmes bilfärd från Pisa. Vandrings- och cykelmöjligheter finns i överflöd i området. Dessutom finns det lokal skidåkning drygt en halvtimmes bilfärd bort, medan kusten och den välutrustade skidorten Abetone ligger mindre än 1 ½ timmes bilfärd bort. En 6-håls golfbana ligger cirka 10 minuters bilfärd bort.
Närservice
Byn Vibbiana är känd lokalt för sin osttillverkning, är en charmig, typisk liten toskansk by på en kulle med medeltida ursprung. Vibbiana har ett litet kafé, livsmedelsbutik och bybor säljer sina hemodlade produkter och det finns en daglig brödbil.

Den närmaste stora byn är San Romano di Garfagnana med kafé, bank, restauranger, olika affärer och idrottsplatser, medan marknadsstaden Piazza al Serchio ligger mindre än 5 km bort. Piazza al Serchio tillhandahåller daglig shopping och service, samt en veckomarknad, utomhuspool och järnvägsstation till linjen Pias-Lucca-Aulla.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Vibbiana
Toscana

Pris:
55 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
45 m2
Ref.nr
CCHIT0940

Dela

Till toppen