Renoverat rustikt stenhus till salu i Chiozza i provinsen Lucca

Renoverat rustikt stenhus till salu i Chiozza i provinsen Lucca i eftefrågade regionen Toscana. Belägen i utkanten av bergsbyn Chiozza. Ett traditionellt, restaurerat stenbyggt 2--planshus i gott skick med centralvärme för gas. Huset behåller en stor känsla av lokal karaktär, med en mängd originaldetaljer (inklusive kasatanjetakbjälkar och terrakottagolv, en underbar utsikt, terrass, loggia och med tillhörande totalt cirka 2 000 m2 skogsmark. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
90 m2
Rumsbeskrivning
Ytterdörren öppnar mot en välkomnande, luftig hall med kök till höger och lounge till vänster. Köket (ca 4 m x 4 m) har kastanjeträbjälkar, terrakotta golvplattor och öppen spis med vedspis. Köket är fullt utrustat (inklusive diskmaskin) med bänkskivor i marmor och handfat i marmor.

Vardagsrummet (ca 4 m x 4 m) har också kastanjetakbjälkar och terrakotta golvplattor. Det finns en härlig hörnspis och fantastisk utsikt från fönstret.

Trätrappor leder till övervåningen som har två sovrum (vardera ca. 4 m x 4 m) med kastanjwtakbjälkar och snett tak och härlig utsikt. Ett av sovrummen har en braskamin i hörnet, samt ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 200 m2
Typ:
Trädgård och skogstomt

Tomtbeskrivning
En härlig terrass med långtgående utsikt och söderläge, samt en loggia för utonhusmåltider och avkoppling. Det finns också en utomhusdusch med varmt och kallt rinnande vatten. Tillhörande 2 000 m2 skogsmark.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn Chiozza tillhör kommunen Castiglione di Garfagnana i provinsen Lucca,i regionen Toscana. Byn Chiozza ligger 2,4 km från Castiglione di Garfagnana. Chiozza är en mycket vacker by i Apenninerna. 10 km till den välkända köpstaden Castelnuovo di Garfagnana, som har en järnvägsstation på huvudbanan Pisa - Lucca - Aulla och 75 km till Pisa flygplats.
Kommunikation
Den medeltida kullen staden Barga ligger 20 km bort, Bagni di Lucca ligger 35 km bort, medan den vackra muromgärdade staden Lucca ligger 55 km bort. En 10 minuters bilresa tar er upp till den lilla lokala skidorten vid Passo delle Radici (9 km) medan den stora orten skidorten Abetone ligger cirka 45 minuters bilresa bort. Kusten och stranden vid Forte dei Marmi ligger cirka 1 timme och 15 minuters bilresa bort.
Närservice
En välfylld livsmedelsaffär och restaurang/pizzeria ligger endast en kort promenad bort.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Chiozza. Lucca
Toscana

Pris:
120 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
2 200 m2
Ref.nr
CCHIT0993

Dela

Till toppen