Stenbyggt byhus och stor stenbyggd lada till salu i bergsbyn Castagnola, Lucca

Stenbyggt byhus och stor stenbyggd lada till salu i utkanten av den vackra bergsbyn Castagnola. Castagnola, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Fastigheten har ett superläge med fantastisk utsikt över sjön Gramolazzo (perfekt för bad, fiske och vattensporter) och det omgivande området (en väg från Castagnola leder hela vägen ner till sjön 500 meter bort. Segelregatta hålls på sjön under sommaren. Tillhörande liten trädgård om 30 m2. Huset har en boarea om ca. 80 m2 och möjligt att flytta in i, men viss uppfräschning av vissa rum kan behövas. Tillhörande stenlada är för totalrenovering och perfekt föra att hyra ut efter renovering. Vi har samarbete med byggare specialiserade på stenhus för totalentreprenad, som även hjälper till med er bygglovsansökan, eller om ni vill göra viss renovering själva. Prisindikation för renovering fås vid kontakt med oss. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
Det finns en liten terrass vid ytterdörren som leder in till entrén. Härifrån kommer man in till matsalen med öppen spis och valv mot köket med liten terrass. Dörrar från matsalen och köket leder vardera till ett sovrum. Från köket leder trappan till trädgården om ca. 30 m2 med ett täckt förråd och vinkällare med tvättmaskin.

Bottenvåningen består av det ursprungliga stallet om 48 m2 och ett förråd om 32 m2. Ovanför stallet finns ett höloft om 48 m2.. Bygglov för omvandling av boarea har godkänts och ladan får lov att utökas upp till 40 m3 för att man även ska kunna inreda ett badrum och installera centralvärmepanna.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan och stenlada
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
Liten trädgård om ca. 30 m2 direkt vid huset. Det finns ett litet trädgårdsområde vid ladan och en parkeringsplats cirka 50 meter bort. En liten väg leder upp till ladan.
Vatten/avlopp
Brunn, samt septiktank att anlägga.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castagnola är en by i provinsen Lucca 600 m. ö.h. och nära sjön Lago di Gramolazzo, som är 1 km2 stor. Lago di Gramolazzo ligger i Alpi Apuane regionalpark. Vid foten av parkens högsta topp, Monte Pisanino, har man en vacker panoramautsikt över sjön. Badstrand och sjön är populär att bada i. Även fiskemöjligheter, och vattensporter samt en segelregatta hålls på sjön under sommaren.
Kommunikation
Lucca, provinshuvudstad; 69 km.
Pisa flygplats: 100 km.
Piazza al Serchio: 5 km.
Lago di Gramolazzo: 500 m.
Marina di Carrara med strand och marina: 50 km.
Närservice
En brödbil kommer till byn Castagnola sex gånger i veckan och en dag i veckan kommer fiskhandlaren och grönsaksodlaren med varor att köpa. Restauranger finns det i närheten av sjön. I Piazza al Serchio 5 km bort finns all service och en marknad en gång per vecka. Här finns även tågförbindelse till Pisa och Lucca.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Castagnola
Toscana

Pris:
80 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIT0506

Dela

Till toppen