Vackert stenhus med uppväxt lummig tomt till salu i Bagni di Lucca området

Vackert stenhus med uppväxt lummig tomt till salu i natursköna Bagni di Lucca området i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Huset har två ingångar, en från huvudvägen och en från terrassen. Ingången på sidan av huset öppnar upp till ett stort rum med en trappa som leder till badrummet och de två rymliga sovrummen på övervåningen. Ingången från gatan genom en stor dubbeldörr som kan ändras till franska dörrar för att ge mer ljus till hallen. Den har också en privat trädgård om cirka 500 m2 med en vacker utsikt och tillgång till floden. Det finns synliga kastanjeträbjälkar och terrazzogolv. Huset är i behov av total renovering med installation av kök och nya badrum. Vi har samarbete med lokala hantverkare, eller om ni vill göra viss renovering själva. Prisindikation för renovering fås vid kontakt med oss. I närheten finns kaféer, livsmedelsbutiker och bensinmack. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Huset i två våningar och bottenvåningen har ett vardagsrum, stort kök, matsal, förrådsrum och ett badrum.
Övervåningen har två stora sovrum.
I källaren finns det två stora källarrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan med källare
Byggnadsår
1920
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 550 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bagni di Lucca är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kommunen hade 5 932 invånare år 2018. Belägenmindre än 30 kilometer från Lucca och runt orten Bagni di Lucca finns cirka 25 byar i Limadalen som går under namnet Bagni di Lucca. Detta område ligger nära Garfagnana och det är känt särskilt för sina varma källor kända sedan etruskerna och romartiden. Som namnet antyder betyder Bagni di Lucca baden i Lucca. De varma källorna i Bagni di Lucca blev berömda tack vare grevinnan Matilde di Canossa under det 1100-talet och utvecklades sedan till ett av de ledande hälsobaserna i Europa, en elitdestination för europeisk turism. Det engelska folket - som först upptäckte Bagni di Lucca och de terapeutiska egenskaperna för dess termiska vatten - brukade kalla detta område "schweiziska Toscana".Bagni di Lucca och dess värmebad nådde sin topp under 1800-talet, då staden blev sommarbostad för Elisa Baciocchi, syster till Napoleon Bonaparte. Under åren har många betydande kulturfigurer vistats här som poeterna Byron, Shelley, Lever, Giusti, Monti, Carducci, Pascoli, Montale; författaren Dumas, musikerna Strauss, Listz och Paganini, Puccini oh Mascagni; politiker och härskare som drottning Margaret, D'Azeglio, Galeazzo Ciano. Ännu idag används spavattnen för god hälsa och specialbehandlingar.
Kommunikation
Pisa flygplats. 60 km.
Lucca: 30 km.
Florens flygplats: 88 km.
Stranden vid Lido di Camaiore: 54 km.
Närservice
All service, affärer, restauranger, barer och snabbköp finns i Bagni di Lucca.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Bagni di Lucca
Toscana

Pris:
49 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
550 m2
Ref.nr
CCHIT1035

Dela

Till toppen