Prestigefylld villa, ursprungligen från mitten av 1800-talet - för hotell/B&B

Prestigefylld villa, ursprungligen från mitten av 1800-talet, i utkanten av den pittoreska medeltida byn Casciana Alta. Tomt med en park om cirka 12 000 m2, mestadels flack mark i vackra gröna omgivningar. Villan har en fantastisk utsikt över slätten och utsikten sträcker sig från staden Pisa med utsikt över det lutande tornet i Pisa till Pisanbergen, kusten och Livornos kust. Fastigheten har stor integritet och affärer, restauranger m.m. ligger inom gångavstånd. Villan är på 3 våningar, med en boarea om cirka 1 000 m2 med välvda tak. Det finns också en gammal lada som kan inredas, några få meter från villan, vilket gör det möjligt att bygga ett hus på cirka 250 m2. Perfekt för investering, för indelade lägenheter, restaurang, hotell eller B&B. Villan kommer att säljas mestadels möblerad. Från varje fönster kan man njuta av en underbar panoramavy. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
15 rum varav 10 sovrum
Boarea:
1 000 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, lounge, fullt utrustat kök med öppen spis, vardagsrum, bibliotek, loungerum, spelrum, 10 sovrum, 4 badrum, tvättstuga m.m.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Byggnadsår
1850
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Prestigefylld villa, ursprungligen från mitten av 1800-talet, i utkanten av den pittoreska medeltida byn Casciana Alta. Tomt med en park om cirka 12 000 m2, mestadels flacj mark i vackra gröna omgivningar. Villan har en fantastisk utsikt över slätten och utsikten sträcker sig från staden Pisa med utsikt över det lutande tornet i Pisa till Pisanbergen, kusten och Livornos kust. Fastigheten har stor integritet och affärer, restauranger m.m. ligger inom gångavstånd. Villan är på 3 våningar, med en boarea om cirka 1 000 m2 med välvda tak.
Det finns också en gammal lada som kan inredas, några få meter från villan, vilket gör det möjligt att bygga ett hus på cirka 250 m2. Perfekt för investering, för indelade lägenheter, restaurang, hotell eller B&B. Villan kommer att säljas mestadels möblerad. Från varje fönster kan man njuta av en underbar panoramavy.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 12 000 m2
Typ:
Parktomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Casciana Alta är en by i Toscana, centrala Italien, administrativt en frazion av kommunerna Casciana Terme Lari, provinsen Pisa. Vid folkräkningen ÅR 2001 hade byn 459 invånare.

Casciana Alta ligger cirka 37 km från Pisa och 5 km från Lari.
Kommunikation
Pisa flygplats: 33 km.
Pisa: 37 km.
Stranden vid Marina di Pisa: 46 km.
Närservice
Byn har två mindre livsmedelsaffärer och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Casciana Alta
Toscana

Pris:
1 500 000 EUR
Antal rum:
15
Boarea:
1 000 m2
Tomtarea:
12 000 m2
Ref.nr
CCHITM039

Dela

Till toppen