Prestigefyllt byhus från 1600-talet i Barga - perfekt som B&B

Prestigefyllt byhus från 1600-talet i Barga i provinsen Lucca, Toscana. Fristående på 3 sidor, delvis renoverat hus. Totalt boarea ca 225 m2 och 75 m2 biarea. Belägen inne i den historiska delen av Barga är detta en av de mest historiska byggnaderna i Barga. Med 4 våningsplan: källare, bottenvåning, andra och tredje våningen. Panoramautsikt från terrassen, med underbar utsikt. Från fönstren kan man en bred panoramautsikt. Täckta parkeringsplatser och en trädgård på cirka 100 km2. Huset är delvis renoverad och kräver delvis underhåll. Idealisk egendom för turistprojekt som Bed & Breakfast, catering, fritidshus, semesterlägenheter m.m. Förtrollande panoramutsikt belägen i historisk miljö. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
225 m2 + 75 m2
Rumsbeskrivning
Rymligt hus i 3 plan med källarplan bestående av: Entré, vardagsrum och matsal med öppen spis, allrum, fullt utrustat rustikt lantkök med frukostbar öppen planlösning mot vardagsrum och matsal, tvättstuga, fem sovrum och två badrum, övre terrass och trädgård om 100 m2. Källarplan med förrådsrum.
Kök
Fullt utrustat rustikt lantkök med frukostbar.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan med källarplan, fristående på tre sidor
Byggnadsår
1600
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Prestigefyllt byhus från 1600-talet i Barga i provinsen Lucca, Toscana. Fristående på 3 sidor, delvis renoverat hus. Totalt boarea ca 225 m2 och 75 m2 biarea. Belägen inne i den historiska delen av Barga är detta en av de mest historiska byggnaderna i Barga. Med 4 våningsplan: källare, bottenvåning, andra och tredje våningen. Panoramautsikt från terrassen, med underbar utsikt. Från fönstren kan man en bred panoramautsikt. Täckta parkeringsplatser och en trädgård på cirka 100 km2. Huset är delvis renoverad och kräver delvis underhåll. Idealisk egendom för turistprojekt som Bed & Breakfast, catering, fritidshus, semesterlägenheter m.m. Förtrollande panoramutsikt belägen i historisk miljö.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 280 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Uppväxt trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Barga är en stad och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Barga gränsar till kommunerna Coreglia Antelminelli, Fosciandora, Gallicano, Molazzana och Pievepelago.
Kommunikation
Castelnuovo di Garfagnana: 18 km.
Bagni di Lucca: 19 km.
Havet och stranden: 63 km.
Pisa flygplats (Galileo Galilei): 73 km.
Närservice
All service finns i Barga med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Barga
Toscana

Pris:
290 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
225 m2
Biarea:
75 m2
Tomtarea:
280 m2
Ref.nr
CCHITM141

Dela

Till toppen