La Burraia renoverad lantgård med renoverade annex att hyra ut

La Burraia är renoverad lantgård med renoverade annex, totalt 7 lägenheter, som idag hyrs ut. La Burraia är omgiven av en stor grön dal som utgör tomten om ca 85 000 m2. Belägen på toppen av en typisk toskansk kulle. Man kan njuta av utsikten över de pittoreska tornen i den medeltida staden Volterra. Fastigheten har en vacker pool på 15 m x 7,5 m, omgiven av en stor trädgård och en stor gräsmatta med solstolar. La Burraia är en utmärkt utgångspunkt för att besöka de konstnärliga skatterna i de toskanska städerna med ett strategiskt läge, halvvägs mellan Florens, huvudstaden i Toscana och födelseplatsen för renässansen i Florens och Siena,. Bara några få km från de charmiga medeltida byarna San Gimignano, Volterra och Certaldo. Det är också möjligt via en vandringsled på cirka 1 700 meters promenad längs gränsen av fastigheten. Hela tomten är inhägnad. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
17 rum varav 9 sovrum
Boarea:
350 m2
Rumsbeskrivning
Gamla ladan
2 lägenheter ligger i den gamla ladugården (kallade"Prezzemolo" och "Radicchio") och är praktiskt taget identiska bortsett från färgen på möblerna. Mycket speciella lägenheter med den gamla toskanska stilen, med terrakotta golv och kastanjetakbjälkar, på två våningsplan: Stort vardagsrum på bottenvåningen, badrum och kök. Sovrum med ett mycket speciellt träloft på ovanvåningen. Lägenheterna är utrustade med kylskåp, satellit-TV, mikrovågsugn och grill. Utanför har de separat ingångar, privata verandor och privata lusthus med bord och stolar.

I anslutning till byggnaden finns ett receptionsrum som idag används som kontor med all nödvändig utrustning, badrum och ett litet kök, plus soffa och garderob på mellanvåningen.

Huvudbyggnaden
De 5 lägenheterna i huvudbyggnaden är renoverade i gammal toskansk stil, med terrakottagolv och kastanjetakbjälkar. De är utrustade med kylskåp, satellit-TV, mikrovågsugn och grill.

De är utrustade med separat ingång, privat veranda med bord och stolar för uteservering. Lägenheterna "Ghiande" och "Limoni", som ligger på norra sidan, är iddtiska lägenheter och har ett sovrum, en bäddsoffa, ett badrum och ett stort vardagsrum, kök, matsal. "Uva Bianca" är den minsta lägenheten som ligger mittemot receptionen har ett sovrum, ett badrum och ett stort vardagsrum, kök, matsal. "Melograni" ligger i sydöstra delen, mittemot spektakulära Walnut Grove, har ett sovrum, ett bäddsoffa, ett badrum och ett stort vardagsrum, kök, matsal. "Uva Nera" är den största lägenheten, som ligger intill "Melograni" och boendet är uppdelat på två våningar: På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum, kök, matsal och på övervåningen finns två sovrum, och två badrum.
Kök
Sju kök.
Badrum
10 badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med annex
Byggnadsår
1899
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
La Burraia är renoverad lantgård med renoverade annex, totalt 7 lägenheter, som idag hyrs ut. La Burraia är omgiven av en stor grön dal som utgör tomten om ca 85 000 m2. Belägen på toppen av en typisk toskansk kulle. Man kan njuta av utsikten över de pittoreska tornen i den medeltida staden Volterra. Fastigheten har en vacker pool på 15 m x 7,5 m, omgiven av en stor trädgård och en stor gräsmatta med solstolar. La Burraia är en utmärkt utgångspunkt för att besöka de konstnärliga skatterna i de toskanska städerna med ett strategiskt läge, halvvägs mellan Florens, huvudstaden i Toscana och födelseplatsen för renässansen i Florens och Siena,. Bara några få km från de charmiga medeltida byarna San Gimignano, Volterra och Certaldo. Det är också möjligt via en vandringsled på cirka 1 700 meters promenad längs gränsen av fastigheten. Hela tomten är inhägnad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 85 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Servitut etc.
Etablerad uthyrning med en upparbetad marknad och fastigheten är välkänd och bra marknadsförd på bl. a. Google.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Gambassi Terme är en kommun och en liten stad i provinsen Florens i den italienska regionen Toscana, belägen ca 35 km sydväst om provinshuvudstaden Florens.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

La Burraia, Gambassi Terme
Toscana

Pris:
1 150 000 EUR
Antal rum:
17
Boarea:
350 m2
Tomtarea:
85 000 m2
Ref.nr
CCIR33962

Dela

Till toppen