Renoverad 3-rumslägenhet till salu i den historiska stadskärnan i Castelnuovo di Garfagnana

Renoverad 3-rumslägenhet till salu i den historiska stadskärnan i Castelnuovo di Garfagnana. En ljus lägenhet på ca. 85 m2 på andra våningen i en fin byggnad. Lägenheten har nyligen renoverats, innerdörrarna har ändrats och badrummet har förnyats Det finns även ett förråd på bottenvåningen. Lägenheten behöver inget ytterligare arbete och är omedelbart beboelig, samt centralvärme som drivs av stadsgas. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Toscana. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
89 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entréhall, stor hall med möjlighet att montera inbyggd garderob, ett badrum med dusch, vardagsrum med terrass, kök och garderob, två sovrum, båda med utsikt över balkongerna.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Uppvärmning
Gas.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Renoverad 3-rumslägenhet till salu i den historiska stadskärnan i Castelnuovo di Garfagnana. En ljus lägenhet på ca. 85 m2 på andra våningen i en fin byggnad. Lägenheten har nyligen renoverats, innerdörrarna har ändrats och badrummet har förnyats Det finns även ett förråd på bottenvåningen.
Lägenheten behöver inget ytterligare arbete och är omedelbart beboelig, samt centralvärme som drivs av stadsgas.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Castelnuovo anses vara både huvudstaden och det gröna hjärtat av Garfagnana. Det ligger i området norr om floden Serchio, mellan Apenninerna och Apuanalperna, cirka fyrtio kilometer från staden Lucca. Skolorna, biblioteket och den vackra Teatro Vittorio Alfieri är bara några av de element som gör den här lilla staden till ett kulturcentrum för hela territoriet.Bland de många historiska guvernörerna i området är den utmärkta karaktären poeten Ludovico Ariosto, som skickades hit mellan 1522 och 1525 för att övervaka Este-familiens andel av Garfagnana. Han gav sitt namn till den lokala fästningen, som fortfarande är Castelnuovos huvudattraktion.Castelnuovo di Garfagnana är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana. Kommunen hade 5 851 fastboende invånare år 2018.
Kommunikation
Lucca: 40 km.
Pisa flygplats: 72 km.
Forte dei Marmi med strand: 44 km.
Närservice
Castelnuovo di Garfagnana har all service, restauranger och affärer.
Parkering
Parkering framför byggnaden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Castelnuovo di Garfagnana
Toscana

Pris:
75 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
89 m2
Ref.nr
CCHIT1592

Dela

Till toppen