Lanthus till salu i Piombino

Lanthus till salu i Piombino. Fastigheten ligger i Toscana, i hjärtat av den etruskiska kusten, omgiven av natur, bara några minuter från Barattibukten och slottet Populonia, som också kan nås med en häst- eller cykeltur. Gården, som byggdes om på en befintlig ruin under 60-talet, har totalrenoverats 1992 av sina nuvarande ägare. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 sovrum
Boarea:
309 m2
Rumsbeskrivning
Lanthus i 2-plan bestående av:
Bottenvåningen har en yta på 135 kvadratmeter uppdelad i fyra rum, kök, ett badrum och tvättstuga och förutom två förråd på en total yta på 65 kvm.
Andra våningen, ett stort vardagsrum med öppet kök, två sovrum och ett badrum på totalt 104 kvm. Från vardagsrummet kommer man ut på den 44 kvm stora terrassen med ett litet förråd / tekniskt rum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Huset totalrenoverat 1992.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 21 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
21 hektar skogsmark och åkermark, för närvarande inte odlad men som kan hämtas och återanvändas, enligt en ny lag i Toscana -regionen, som möjliggör möjlighet att återställa tidigare jordbruksverksamhet.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Piombino är en hamnstad i provinsen Livorno i regionen Toscana i Italien. Den ligger vid havet och gränsar till kommunerna Campiglia Marittima, Follonica, San Vincenzo och Suvereto. Det har funnits bosättningar i Piombino sedan lång tid tillbaka. Härifrån går färjan till Elba.

Piombino historiska centrum är litet och lätt att besöka till fots. Om du kommer med bil kan du parkera precis utanför den historiska stadskärnan, från exempelvis nära Torrione, den gamla porten till staden.
Närservice
Piombino har all service, restauranger, barer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Piombino
Toscana

Pris:
690 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
309 m2
Tomtarea:
21 000 m2
Ref.nr
CCHIF0380

Dela

Till toppen