Två vackra stenhus till salu vid Borgo a Mozzano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana

Två vackra stenhus till salu vid Borgo a Mozzano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Åtskilda av innergård och omgiven av 120 olivträd med utsikt över Luccas slätter och bergen bortom. Belägna en dominerande kuperad position, omgiven av grönska, bestående av den renoverade huvudsakliga bondgården om cirka 140 m2, med stor karaktär och gammal stil och en delvis renoverat uthus om cirka 35 m2 och delvis färdigbyggnad om cirka 95 m2, plus omgivande mark om cirka 1,1 hektar. Den huvudsakliga bondgården har restaurerats på ett skickligt sätt och man har bibehållit alla de inre och yttre egenskaperna hos den typiska toskanska bondgården med kastanjetakbjälkar, och vacker terrakottasten. Det omgivande landet om cirka 1,1 hektar består av en trädgård, ved, olivlund och fruktträdgård. Det finns möjlighet att bygga en pool. Härifrån kan man njuta av en vacker utsikt över det omgivande landskapet och Luccas slätter. Utmärkt både som huvudbostad och på landsbygden med tanke på sin storlek, men kan också användas som fritidshus eller B&B på grund av dess läge på en verkligt förtrollande plats. Centralvärme med propangas. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i Toscana.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 till 6 sovrum
Boarea:
280 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen finns en vacker veranda för friluftsliv vackra dagar och sommarkvällar, härifrån kommer man in till​ ett elegant vardagsrum med öppen spis och synliga takbjälkar, ett litet sovrum eller arbetsrum, matsal med öppen spis, fullt utrustat kök och badrum med dusch.

På övervåningen finns en hall, ett badrum med dusch och två sovrum. Autonom LPG-uppvärmning.

Från köket kan man komma ut på gården, som också kan användas som en uteservering. Intill gården finns det gamla renoverade lagret, som är ansluten till huvudbyggnaden med en vacker stenbåge. Denna byggnad är på två våningar, den övre delen är på 35 m2. Den är helt färdig och består av ett stort universalrum och ett badrum med badkar. Den nedre byggnaden har en boarea om cirka 95 m2. Detta våningsplan är fortfarande orenoverat. När det är färdigrenoverat kommer det att bli en självständig lägenhet med vardagsrum, kök, badrum och två sovrum.

Huvudbyggnaden

Bottenvåningen

Öppet utrymme layout med cotto plattor, inkluderar:
Lounge med öppen spis.
Matplats med öppen spis.
Fullt utrustat kök som leder ut till gården med utomhus matplats.
1 sovrum.
1 badrum.
2 garderober.


Övervåningen

2 sovrum med a/c.
1 badrum.

Annex hus - mittemot gården.

Övre våningen (innergård)

Rum med öppet utrymme plus ett badrum.
Kan användas som kontor eller omvandlas till en oberoende minilägenhet.


Undervåningen

Orenoverat utrymme.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Två vackra stenhus till salu vid Borgo a Mozzano, i provinsen Lucca i efterfrågade regionen Toscana. Åtskilda av innergård och omgiven av 120 olivträd med utsikt över Luccas slätter och bergen bortom. Belägna en dominerande kuperad position, omgiven av grönska, bestående av den renoverade huvudsakliga bondgården pom cirka 140 m2, med stor karaktär och gammal stil och en delvis renoverat uthus om cirka 35 m2 och delvis färdigbyggnad pom cirka 95 km2, plus omgivande mark om cirka 1,1 hektar. Den huvudsakliga bondgården har restaurerats på ett skickligt sätt och man har bibehållit alla de inre och yttre egenskaperna hos den typiska toskanska bondgården med kastanjetakbjälkar, och vacker terrakottasten.
Det omgivande landet om cirka 1,1 hektar består av en trädgård, ved, olivlund och fruktträdgård. Det finns möjlighet att bygga en pool. Härifrån kan man njuta av en vacker utsikt över det omgivande landskapet och Luccas slätter. Utmärkt både som huvudbostad och på landsbygden med tanke på sin storlek, men kan också användas som fritidshus eller B&B på grund av dess läge på en verkligt förtrollande plats. Centralvärme med propan gas

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 11 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Borgo a Mozzano är en ort och kommun i provinsen Lucca i regionen Toscana i Italien. Kommunen hade 6 958 invånare år 2018.
Kommunikation
Pisa flygplats: 40 km.
Lucca: 20 km.
Forte dei Marmi med strand: 40 km.
Abetone skidort: 56 km.
Närservice
All service finns i Borgo a Mozzano med restauranger, affärer, apotek, kafé och livsmedelsaffärer.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Borgo a Mozzano
Toscana

Pris:
650 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
280 m2
Tomtarea:
11 000 m2
Ref.nr
CCHIT1532

Dela

Till toppen