Vackert rustikt toskanskt lanthus till salu i vindistriktet Chianti

Vackert rustikt toskanskt lanthus till salu i vindistriktet Chianti. Perfekt restaurerad, med ett vackert läge. Huset har en stor innergård framför huvudentrén och en veranda. Inte långt borta finns en gemensam pool, mycket stor och med solterass. Hela tomten är välskött. Fastigheten är omgiven av ett landskap med olivträd och vingårdar som är typiska för Chianti Classico. Kontakta oss för att köpa hus i Toscana. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Toscana.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
130 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen entréhall, ett fullt utrustat kök och allrum, Master bedroom, ett ytterligare sovrum med tillgång till trädgården och ett badrum. På övervåningen finns ytterligare ett sovrum och ett badrum. Rummen är alla ljusa och väl ordnade. Hallen på bottenvåningen leder till den stora och välskötta trädgården som går runt hela huset.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 500 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrasser

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Staden Castelnuovo Berardenga ligger på södra gränsen av vindistriktet Chianti mindre än 20 km till Siena. Kommunen ligger mellan floderna Ombrone och Arbia. Namnet Berardenga kommer från greve Berardo, som levde här under andra halvan av 900-talet.

Staden byggdes som "Castel Nuovo" till Siena år 1366 och som en värdefull utpost och gräns till Siena och som följdes av Medici Storhertigdöme efter år 1555. Av det ursprungliga fortet fortfarande idag endast det högsta tornet vid Piazza Petrilli som fr. o. m. år 1755 användes som ett klocktorn.

I centrum av byn finns den vackra "Vicolo dell'Arco", som kännetecknas av en brant stentrappa och krönt av en båge med en elegant relief. I närheten ligger kyrkan "San Giusto e Clemente" som byggdes i mitten av 800-talet i nyklassicistisk stil. Inuti finns en Madonna och barn med änglar av en känd
Sienakonstnär under renässansen.
Närservice
Castelnuovo Berardenga har restauranger, hotell, B&B, barer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Castelnuovo Berardenga
Toscana

Pris:
720 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
130 m2
Tomtarea:
2 500 m2
Ref.nr
CCHICC177

Dela

Till toppen