Ny 1-plansvilla 400 m från stranden till salu i Muravera, södra Sardinien

Nybyggd 1-plansvilla med pool endast 400 meter från stranden till salu i Muravera, södra Sardinien. Stort härligt hus med spännande arkitektur. Smakfullt inrett när det gäller val av material och inredning. Kontakta oss för att köpa hus på Sardinien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter på Sardinien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 sovrum
Boarea:
225 m2
Rumsbeskrivning
1-plansvilla bestående av hall, vardagsrum, matplats, kök, 4 sovrum, tre badrum. Källare. Terrass och trädgård med pool. Parkeringsplatser.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2019
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ:
Trädgård med pool

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bländande sandsträckor sträcker sig mellan havet och lagunerna, bevakade av torn som en gång var vittne till piratattacker. Muravera är den viktigaste staden i Sarrabusregionen och har en befolkning på över 5 000 invånare. Territoriet sträcker sig längs Flumendosadalen, från sluttningarna av Monte Nieddu till mynningen av floden. Muravera är en av Medelhavets skönheter, med sina juvelliknande stränder och myrar att utforska med mountainbike eller på häst. Skogen Baccu Arrodas är perfekt för vandring bland holmekar och andra träd och med vackra citrusträdgårdar i en av mest produktiva jordbruksnaven på ön. Kustlinjen sträcker sig söder om området i tiotals kilometer, med början från kvartsstranden i San Giovanni. Kusten fortsätter till sanddynerna i Colostrai täckta med havsliljor och gul vallmo och de två kilometer fina bronsfärgade sandstränderna vid Feraxi. Bakgrunden mot sandstränderna är tre av de fem Muraveralagunerna, som bebos av piedavoketter, flamingos och förbipasserande storkar. Det finns också fiskebyar i närheten.
Kommunikation
Cagliari: 73 km.
Cagliari flygplats: 78 km.
Närservice
All service finns i Muravera med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Muravera
Sardinien

Pris:
670 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
225 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHIV0850

Dela

Till toppen