2-plansvilla till salu i Capoterra

Nyrenoverad stor 2-plansvilla till salu i Capoterra. Kontakta oss för att köpa hus på Sardinien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter på Sardinien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
215 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla med källare bestående av hall, Kombinerat vardagsrum,matsal och kök. tre sovrum, två badrum. Källare. Terrass och balkong. Trädgård. Parkering för två bilar.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 160 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Capoterra sträcker sig längs foten av berget Arcosu och ner mot lagunen Stagno di Cagliari , känd som Santa Gilla. Capoterra är en stad med cirka 23 000 invånare mot den sydvästra delen av Sardiniens huvudstad. I dess enorma territorium, som har varit bebott sedan den prenuragiska perioden, sammanflätas natur och historia. Man finner förtrollande och anmärkningsvärt intressanta landskapsvyer vid Monte Arcosu, som består av nästan fyra tusen hektar skog, med ett "hjärta" av holmekar och korkekar, omgiven av medelhavsskrubb, där den sardiska hjorten och hjortar vandrar ostörda. Parken hålls fuktig av vattendrag och vattenfall. Beläget inom 1 300 hektar i Cagliarilagunen, en av de viktigaste oaserna för fågelliv i Europa, finns Capoterradammet, där man kan observera flamingos. I närheten, vid staden Cuccuru Ibba, finns spår av den neolitiska eran, en litisk verkstad och runda kojor. På olika orter finns det ruiner som går tillbaka till den nuragiska tiden, med torn och i synnerhet vid Monti Arrubiu Nuraghe. Med anor från Punic-perioden (5: e - 4: e århundradet f.Kr.) finns det en bosättning i Su Loi och en nekropolis i stadsdelen Sant'Antonio. Från historia till astrofysik, i kullarna nära stadsdelen Poggio dei Pini finns det astronomiska observatoriummet som besöks av internationella forskarlag.Namnet kommer från de latinska Caput terrae: under den romerska perioden utvecklades staden nära lagunen.
Kommunikation
Cagliari: 22 km.
Cagliari flygplats: 24 km.
Närservice
All service finns i Capoterra med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Capoterra
Sardinien

Pris:
199 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
215 m2
Tomtarea:
160 m2
Ref.nr
CCHIV0926

Dela

Till toppen