2-plansvilla med pool och fin havsutsikt till salu i Cala Sinzias

2-plansvilla med pool och fin havsutsikt till salu i Cala Sinzias. En fullt möblerad villa med privat pool till salu. Access till villan via en bekväm privat väg. Villan har en stor trädgård på en tomt om cirka 700 m2 med privat pool, utomhusjacuzzi och intern parkeringsplats. Kontakta oss för att köpa hus på Sardinien. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter på Sardinien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
190 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av entréhall, fyra sovrum, fyra badrum, ett vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök, ett halvt underjordiskt våningsplan med en bar, ett biljard- och avkopplingsrum, allt lagt ut på en stor inre uteplats som är prydd av en loggia som låter dig stanna utanför.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villan är ansluten till vatten- och elnätet, samt utrustad med en brunn med vattenrenare, 6,5 KW solcellssystem, solpanel för produktion av varmvatten i hemmet, ljudsystem i alla rum med individuell reglering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Typ:
Trädgård med pool

Tomtbeskrivning
Uppväxt trädgård med pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
5 Euro/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villasimius är ett gammalt fiskeläge i södra Sardinien, som har utvecklats mycket de senaste 30 åren. Naturen runt omkring är mycket vacker och består av det härliga havet, berg och små öar. Tack vara Villasimius strategiska läge, har området sedan länge varit bebott av olika folkslag. Du kan finna lämningar här, både från nuraghi och från Romarriket. Under den tid då landet var under aragoniskt och spanskt inflytande blev staden konstant invaderad av barbarer vilket medförde att folk flydde från området.Havets intensiva färger, det glittrande kristallklara vattnet, granitklippor, förtrollande vikar, långa sträckor av stranden, laguner och grönskande kullar. Villasimius är "pärlan" i söder, den typ av turistort som varje semesterresande drömmer om, med en befolkning på mindre än 4 000 invånare under vintern och som blomstrar till flera tiotusentals på sommaren. Kustlinjen är utspridd som en krona av stränder blandade med inlopp och Capo Carbonaraudden. Längs den panoramiska vägen som börjar vid Capo Boi, den sydligaste punkten i det skyddade marina området, ligger de underbara stränderna i Porto sa Ruxi, Campus och Campulongu, alla välsignade med underbara blå hav och vita sandstränder. Inte långt från staden ligger den ovanliga spiaggia del Risostranden, anmärkningsvärt för dess risformade sand. Förbi den moderna turisthamnen, på den västra sidan av Capo Carbonara, ligger inlopp mellan klipporna, inklusive Cala Caterina. På östra sidan finns andra hisnande juveler från havsstranden, som börjar med Porto Giunco, och bakom den Stagno di Notteri myrar där rosa flamingos och andra sällsynta arter av vilda fåglar bor.
Kommunikation
Cagliari flygplats: 55 km.
Cagliari centrum: 50 km.
Närservice
All service finns i Villasimius med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Villasimius
Sardinien

Pris:
790 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
190 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCHTV0951

Dela

Till toppen