3-rums marklägenhet i "Resort Cannigione" - 3,5-4% nettointäkt/år

Endast ett fåtal lägenheter kvar i nybygget "Resort Cannigione" i norra Sardinien. Möjligt ansluta sig till uthyrningsprogrammet som ger 3,5-4% årlig nettointäkt på inköpspriset. Här en marklägenhet 3-rumslägenhet med terrass om hela 24,71 m2. Resorten ligger mycket nära havet, till stranden i Cannigione och endast några få kilometer till de mest kända stränderna på Sardinien, på Costa Smeralda. Totalt byggs 22 lägenheter (på tre nivåer). Från varje lägenhet kan man njuta av en vacker panoramautsikt över Medelhavet. Alla lägenheter har tillgång till gemensamt pool och alla lägenheter har en dedikerad parkeringsplats. Endast 35 minuter med bil från Olbia flygplats.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
47.62 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal med kök i öppen planlösning, två sovrum, ett badrum och en terrass om hela 24,71 m2, samt egen trädgård.

Möbelpaket inkl. inrett kök finns att köpa till.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Endast ett fåtal lägenheter kvar i nybygget "Resort Cannigione" i norra Sardinien. Möjligt ansluta sig till uthyrningsprogrammet som ger 3,5-4% årlig nettointäkt på inköpspriset. Här en marklägenhet 3-rumslägenhet med terrass om hela 24,71 m2. Resorten ligger mycket nära havet, till stranden i Cannigione och endast några få kilometer till
de mest kända stränderna på Sardinien, på Costa Smeralda. Totalt byggs 22 lägenheter (på tre nivåer). Från varje lägenhet kan man njuta av en vacker panoramautsikt över Medelhavet. Alla lägenheter har tillgång till gemensamt pool och alla lägenheter har en dedikerad parkeringsplats. Endast 35 minuter med bil från Olbia flygplats.

Ansluten bank ger upp till 75% av köpeskillingen i lån med en ränta idag på mellan 2,25% till 2,70%.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
209

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Möjligt att ansluta lägenheten till ett uthyrningsprogram som ger 3,5% årlig nettointäkt på inköpspriset. Uthyrningsperioden är på 9 år.

Under förutsättning att man inte använder lägenheten under perioden maj till september. Under den perioden kommer lägenheten att marknadsföras till de mest prestigefyllda researrangörerna för att garantera hög kvalitet
på kunder. Du kommer att få avkastningen även om lägenheten skulle vara ledig för hela perioden.
Om lägenheten har en beläggning på minst 80% (av dess totala kapacitet under året) kommer du att erhålla 0,5% extra, vilket ger 4% årlig nettointäkt på inköpspriset.

Två veckor per år utanför perioden maj till september kan du använda lägenheten för eget bruk i uthyrningsprogrammet.

Om du bestämmer sig för att bo själv i lägenheten under perioden maj-september, eller i andra perioder kommer att vara möjligt att komma överens om en lägre årlig nettointäkt. Det är också möjligt att komma överens om en ny uthyrningsperiod efter första perioden på 9 år.

Kostnader (inklusive samfällighetsavgift, rengöring, tvätt och skötsel) kommer att inkluderas i uthyrningsprogrammet, så den fastställda nettointäkter är efter avdragna kostnader.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cannigione är en välkänd kustort belägen på den nordöstra spetsen av Sardinien i Arzachenaviken. Orten ligger med ett bra strategiskt läge, eftersom det ger enkel tillgång till alla turistmål och till alla stränderna längs med hela Costa Smeralda. Porto Cervo och Porto Rotondo ligger bara 15 och 30 km bort. Från Cannigioni finns det mängd olika utflyktsmål, som den närliggande Maddalenaskärgården och närheten till fantastiska öar i området som exempelvis Budelli, Spargi och Razzoli. Centrum ligger vid havet och består av en serie pastellfärgade byggnader.

I stadens centrum finns hamnen, där det är möjligt att hyra en jolle eller egen båt. De många restaurangerna erbjuder typiska rätter med läckra havs och köttspecialiteter. Bland de många fantastiska stränderna är "Balca Brusciata" och stränderna i "Mannena" och "Ulticeddu" de mest kända.

I närheten av Cannigione finns det betydande arkeologiska platser som är värda att besöka, som de stora gravarna i Li Lolghi och Li Muris.
Kommunikation
Stranden i Cannigione: 900 meter.
Olbia flygplats: 35 minuter med bil.
Santa Teresa färjeläge: 40 minuter med bil.
Golfo Aranci färjeläge: 35 minuter med bil.
Cagliari färjeläge och flygplats i söder: 3 timmar och 50 minuter med bil.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Cannigione
Sardinien

Pris:
235 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
47.62 m2
Ref.nr
CCHIIC209

Dela

Till toppen