Helt nybyggd 3-rums hörnlägenhet med havsutsikt till salu i vackra Badesi i nordvästra Sardinien

Helt nybyggd 3-rums hörnlägenhet med havsutsikt till salu i vackra Badesi i nordvästra Sardinien. Byggd av en välkänd mycket skicklig lokal byggare. Bra kvalitet i material och struktur. Byns centrum kan lätt nås till fots. Badesi är en by med viktiga tjänster: stormarknader, kaféer, restauranger och små butiker. Närmaste stormarknad ligger bara några steg från boendet, medan annan service är lättillgänglig i omedelbar närhet. Med tillhörande parkeringsplats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på norra Sardinien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter på norra Sardinien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 1 sovrum
Boarea:
65 m2
Rumsbeskrivning
Den nybyggda lägenhet består av entréhall mot vardagsrum med kök att installera, Master bedroom, ett andra sovrum med balkong med panoramautsikt, ett badrum med dusch och slutligen en stor täckt terrass, från vilken man kan njuta av en fantastisk utsikt över Medelhavet.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2023
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Badesi är både en kustort, stad och kommun i provinsen Sassari i regionen Sardinien och nordvästra delen på ön Sardinien. Kommunen hade 1 873 invånare år 2017. En liten kustort nära underbara vita stränder. Badesi är en stillsam, liten stad som ligger på en höjd med utsikt över bukten, uppe vid Sardiniens norra del. Staden har ett strategiskt läge mellan omtyckta Santa Teresa di Gallura och charmiga Castelsardo.

Den lilla staden ligger ett par kilometer från Asinarabukten, det kristallklara vattnet och den långa vita sandstranden vid Marina di Badesi. Eftersom det är långgrunt passar orten även badsugna barnfamiljer. Eftersom Mistralen gärna drar in över bukten är detta även paradiset för windsurfare och kitsurfare, speciellt vid Baia delle Mimose vid floden Coghinas. Stranden Poltu Biancu är en av Badesi's toppstränder och har fått namnet (Biancu) efter sin vita sand och sina vackra färgkombinationer.

Men det är inte bara sol och bad som gäller. På grund av sin rika flora och fauna har området kommit med på Unesco's arvslista och området lockar inbjudande till sköna promenader och cykelturer. Andra aktiviteter som är populära är sportfiske och att ta båtturer längs med kustremsan. Under sommarhalvåret hålls även trevliga festivaler och evenemang av olika slag.

Som nämnt är Badesi en lugn liten stad uppe på en höjd med vy över landskapet och bukten. Staden har fyra historiska delar och här finns en medeltida kyrka Sacro Cuore som byggdes i början av 1900-talet.
Kommunikation
Eftersom Badesi har ett strategiskt läge finns de två flygplatserna Alghero, som ligger ca. 80 km bort och Olbia som ligger ca. 82 km bort inom, mer eller mindre, samma avstånd. Perfekt eftersom man då kan välja den flygplats som passar bäst med anslutningar.
Närservice
Även om utbudet är litet finns här barer, restauranger, apotek, bensinstation, mataffär och ett par småbutiker. Men du har fler trevliga små städer och byar i din närhet som du kan besöka, som t ex Valledoria eller så kan du ta en tur bort till den pittoreska staden Castelsardo (ca,20 km bort). I den måleriska kuststaden, med sina vindlande gränder och torg har du förutom ett vackert läge intill havet även flera bra restauranger att välja mellan.
Övrigt
Eftersom Badesi har ett strategiskt läge finns de två flygplatserna Alghero, som ligger ca. 80 km bort och Olbia som ligger ca. 82 km bort inom, mer eller mindre, samma avstånd. Perfekt eftersom man då kan välja den flygplats som passar bäst med anslutningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Badesi
Sardinien

Pris:
165 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
65 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CBDID3T17

Dela

Till toppen