Nyproduktion av 3-rumslägenheter endast 500 m från stranden till salu i Lu Bagnu, Castelsardo

Nyproduktion av 3-rumslägenheter endast 500 m från stranden till salu i Lu Bagnu, Castelsardo. Endast 2 km från det vackra slottet i Castelsardo, kustorten som fått pris som en av de vackraste orterna i Italien. Castelsardo är en medeltida kustort i nordvästra Sardinien, i provinsen Sassari. Lägenheterna har en spektakulär utsikt över Asinarabukten och bergen på Korsika. Frånpris 198 900 Euro. Hör med oss om lediga lägenheter, placering, planritningar och pris.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
69 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerade 3-rumslägenheter bestående av entré till vardagsrum och matplats, kök i öppen planlösning, två sovrum, två badrum och två terrasser om totalt mellan 21,5 m2 - 30 m2.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2023
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Obligatoriskt köp av täckt parkeringsplats tillkommer med 9 500 Euro. Området beräknas stå klart augusti 2023.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lu Bagnu är en kustort med 1 664 invånare tillhörande kommunen Castelsardo i Sassariprovinsen i nordvästra delen av Sardinien.

Detta är en av de få delarna av Castellanes kust, mestadels bestående av höga klippor av röd trakyte, som bildas av en stor remsa av sand. Lu Bagnu-stranden, en stadsdel i Castelsardo (två och en halv kilometer bort), är skyddad av klippor kantade i grönt: för att komma till stranden, klättra ner för trappan från staden. Den fina sanden är gräddfärgad, och dess klara botten är prickad med platta stenar som dyker upp här och var, vilket håller vattnet varmt och behagligt. Stranden är lämplig för familjer, tack vare dess grunda vatten och är mycket populär. Området är perfekt för dykare, tack vare dess genomskinliga vatten fullt av fisk, en inbjudan till timmar av äventyrlig snorkling. Det finns flera restauranger runt omkring.
Närservice
Lu Bagnu har restauranger, barer, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Lu Bagnu
Sardinien

Pris:
198 900 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
69 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCSAGLBV3

Dela

Till toppen