Villor till salu endast 1 900 m från havet i vackra Badesi i nordvästra Sardinien fr. 180 000 Euro

Villor till salu endast 1 900 meter från Medelhavet och stranden i vackra Badesi i nordvästra Sardinien. Nyproduktion av välrenommerad byggare. Villorna har utformats för åretruntboende. Anlagda trädgårdar och alla anslutningsavgifter, som normalt tillkommer ingår i köpet. Området kommer att bestå av endast 19 villor av tre typer: Smart, Superior och Prestige. Varje villa har en stor privat trädgård och underbara utrymmen utomhus, där man från alla villor har utsikt över Medelhavet. Frånpris 180 000 Euro. Hör med oss om lediga villor, modell, placering, planritningar och pris.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
62 m2
Rumsbeskrivning
Smarta villor, utvecklade på en våning, som består av en ljus matsal med kök, två sovrum och ett badrum.

Prestigefyllda ytbehandlingar som synliga träbjälkar i vardagsrummet och externa granitpelare ger villorna en touch av förfining.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2024
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Detta ingår i köpet av de 3 modellerna:
Modell Smart: Anlagd trädgård. parkeringsplats och havsutsikt.
Superior: Anlagd trädgård, carport, pergola, lusthus, utomhusdusch och en extra terrass.
Prestige: Anlagd trädgård, 7 m x 4 m pool, carport, pergola, utomhusdusch med steninramning och mer öppen havsutsikt.

Området beräknas stå klart februari 2024.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 221 m2
Typ:
Anlagd trädgård med gräsmatta, häck och växter.

Tomtbeskrivning
Tomter mellan 221,21 m2 - 713,42 m2.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Badesi är både en kustort, stad och kommun i provinsen Sassari i regionen Sardinien och nordvästra delen på ön Sardinien. Kommunen hade 1 873 invånare år 2017. En liten kustort nära underbara vita stränder. Badesi är en stillsam, liten stad som ligger på en höjd med utsikt över bukten, uppe vid Sardiniens norra del. Staden har ett strategiskt läge mellan omtyckta Santa Teresa di Gallura och charmiga Castelsardo.

Den lilla staden ligger ett par kilometer från Asinarabukten, det kristallklara vattnet och den långa vita sandstranden vid Marina di Badesi. Eftersom det är långgrunt passar orten även badsugna barnfamiljer. Eftersom Mistralen gärna drar in över bukten är detta även paradiset för windsurfare och kitsurfare, speciellt vid Baia delle Mimose vid floden Coghinas. Stranden Poltu Biancu är en av Badesi's toppstränder och har fått namnet (Biancu) efter sin vita sand och sina vackra färgkombinationer.

Men det är inte bara sol och bad som gäller. På grund av sin rika flora och fauna har området kommit med på Unesco's arvslista och området lockar inbjudande till sköna promenader och cykelturer. Andra aktiviteter som är populära är sportfiske och att ta båtturer längs med kustremsan. Under sommarhalvåret hålls även trevliga festivaler och evenemang av olika slag.

Som nämnt är Badesi en lugn liten stad uppe på en höjd med vy över landskapet och bukten. Staden har fyra historiska delar och här finns en medeltida kyrka Sacro Cuore som byggdes i början av 1900-talet.
Närservice
Även om utbudet är litet finns här barer, restauranger, apotek, bensinstation, mataffär och ett par småbutiker. Men du har fler trevliga små städer och byar i din närhet som du kan besöka, som t ex Valledoria eller så kan du ta en tur bort till den pittoreska staden Castelsardo (ca,20 km bort). I den måleriska kuststaden, med sina vindlande gränder och torg har du förutom ett vackert läge intill havet även flera bra restauranger att välja mellan.
Övrigt
Eftersom Badesi har ett strategiskt läge finns de två flygplatserna Alghero, som ligger ca. 80 km bort och Olbia som ligger ca. 82 km bort inom, mer eller mindre, samma avstånd. Perfekt eftersom man då kan välja den flygplats som passar bäst med anslutningar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Badesi
Sardinien

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
62 m2
Tomtarea:
221 m2
Ref.nr
CCSAGBMS

Dela

Till toppen