Hus till salu på via Gerrei i Quartucciu

Hus till salu på via Gerrei i Quartucciu. Vi erbjuder till salu ett fristående hus på en tomt om 250 m2 som vetter mot gatan med ca. 13 m. Huset, som helt ska restaureras, består av en uppfart och tillgång till fotgängare med en bottenvåning med en terrass ovanför. Möjlighet till rivning och återuppbyggnad för totalt över 750 m2 boarea. Kontakta oss för att köpa hus på Sardinien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter på Sardinien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea:
150 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, äldre kök, vardagsrum, matsal, tre sovrum och ett badrum.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Betongplatta.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Hus till salu på via Gerrei i Quartucciu. Vi erbjuder till salu ett fristående hus på en tomt om 250 m2 som vetter mot gatan med ca. 13 m. Huset, som helt ska restaureras, består av en uppfart och tillgång till fotgängare med en bottenvåning med en terrass ovanför. Möjlighet till rivning och återuppbyggnad för totalt över 750 m2 boarea.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 250 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och innergård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Quartucciu är en liten stad med 13 000 invånare, belägen där Quarto Suso eller Quartutxo en gång låg. Quartucciu är ett viktigt centrum, särskilt för kommersiell verksamhet, nära storstaden Cagliari, i södra Sardinien, och är omgiven av naturparker och arkeologiska platser. Quartucciu sträcker sig över den djupaste delen av Campidano slätten, sex km från Cagliari. Det var en gång ett distrikt i Cagliari, mellan åren1028 och 1983, och ligger nära två av de mest stämningsfulla naturattraktionerna på Sardinien, Molentargius naturpark och parken Sette Fratelli. I början av 1300-talet slogs andra byar med namnet Quarto, som indikerade avståndet från Carales (fyra "miles"), samman med byn Cepola och bildade den nuvarande och angränsande Quartu Sant'Elena. Quartuccius ekonomi bygger till stor del på den tertiära sektorn, särskilt srervice och handel, men dess hantverkstradition är fortfarande levande, särskilt dess textilprodukter, vävning och produktion av bröd och bakverk. I centrum finns det många religiösa byggnader som är väl värda att besöka: församlingskyrkan San Giorgio Martire, byggd av Aragonese på 1300-talet på en pisansk struktur. Inuti det finns konstverk, inklusive Castelletta (1500-talet) och korset, ett av de nio korsfästningarna från 1700-talet som återfinns inne i kyrkan. Sedan finns det kyrkorna i Sant'Antonio (från slutet av 1800-talet), San Biagio Vescovo di Sebaste (1600-talet) och framför allt Sant'Efisios, en romansk kyrka från 1200-talet, idag inkorporerat med kyrkogården.
Kommunikation
Cagliari: 8 km.
Cagliari flygplats: 14 km.
Närservice
All service finns i Quartucciu med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkering på gatan utanför.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Quartucciu
Sardinien

Pris:
129 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
150 m2
Tomtarea:
250 m2
Ref.nr
CCHIV1255

Dela

Till toppen