Villa under uppförande till salu Castiadas, 2 km från stranden

Villa under uppförande till salu Castiadas, 2 km från stranden i Cala Sinzias, Vi erbjuder till salu en villa näst intill inflyttningsklar. Villan kommer bestå av bottenvåningen i ett vardagsrum, kök, 6 sovrum och 4 badrum. Möjlighet till källare. Villan kommer att vara utrustad med två täckta loggier för utomhusluncher och middagar, en stor privat pool, parkering och trädgård på en tomt om cirka 3 200 m2. Kontakta oss för att köpa hus på Sardinien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter på Sardinien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 6 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
Villan kommer bestå av bottenvåningen i ett vardagsrum, kök, 6 sovrum och 4 badrum. Möjlighet till källare. Villan kommer att vara utrustad med två täckta loggier för utomhusluncher och middagar.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass A
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Betong.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villa under uppförande till salu Castiadas, 2 km från stranden i Cala Sinzias, Vi erbjuder till salu en villa näst intill inflyttningsklar. Villan kommer bestå av bottenvåningen i ett vardagsrum, kök, 6 sovrum och 4 badrum. Möjlighet till källare. Villan kommer att vara utrustad med två täckta loggier för utomhusluncher och middagar, en stor privat pool, parkering och trädgård på en tomt om cirka 3 200 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villasimius är ett gammalt fiskeläge i södra Sardinien, som har utvecklats mycket de senaste 30 åren. Naturen runt omkring är mycket vacker och består av det härliga havet, berg och små öar. Tack vara Villasimius strategiska läge, har området sedan länge varit bebott av olika folkslag. Du kan finna lämningar här, både från nuraghi och från Romarriket. Under den tid då landet var under aragoniskt och spanskt inflytande blev staden konstant invaderad av barbarer vilket medförde att folk flydde från området.Havets intensiva färger, det glittrande kristallklara vattnet, granitklippor, förtrollande vikar, långa sträckor av stranden, laguner och grönskande kullar. Villasimius är "pärlan" i söder, den typ av turistort som varje semesterresande drömmer om, med en befolkning på mindre än 4 000 invånare under vintern och som blomstrar till flera tiotusentals på sommaren. Kustlinjen är utspridd som en krona av stränder blandade med inlopp och Capo Carbonaraudden. Längs den panoramiska vägen som börjar vid Capo Boi, den sydligaste punkten i det skyddade marina området, ligger de underbara stränderna i Porto sa Ruxi, Campus och Campulongu, alla välsignade med underbara blå hav och vita sandstränder. Inte långt från staden ligger den ovanliga spiaggia del Risostranden, anmärkningsvärt för dess risformade sand. Förbi den moderna turisthamnen, på den västra sidan av Capo Carbonara, ligger inlopp mellan klipporna, inklusive Cala Caterina. På östra sidan finns andra hisnande juveler från havsstranden, som börjar med Porto Giunco, och bakom den Stagno di Notteri myrar där rosa flamingos och andra sällsynta arter av vilda fåglar bor.
Kommunikation
Cagliari flygplats: 55 km.
Cagliari centrum: 50 km.
Närservice
All service finns i Villasimius med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Villasimius
Sardinien

Pris:
1 500 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
3 200 m2
Ref.nr
CCHIV1183

Dela

Till toppen