Nyare byggd villa (2017) med pool till salu i Castiadas Tanca S 'Ollastu

Nyare byggd villa (2017) med pool till salu i Castiadas Tanca S 'Ollastu, på kort avstånd från Villasimius, Costa Rei och de vackra stränderna i Cala Sinzias. Villan säljs fullt möblerad. Med pool, och det lilla avståndet från havet, cirka två kilometer, gör fastigheten unik. Villan har en smart inredd veranda med utsikt över havet, en 30 m2 pool med inbyggd utomhusjacuzzi, ledlampor och utomhusgrill. Med 100 m2 sommarkök och terrass. Fastigheten har en välskött och privat trädgård på en tomt om cirka 600 m2. Bör ses för att komma till sin rätt. Kontakta oss för att köpa hus på Sardinien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter på Sardinien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
143 m2
Rumsbeskrivning
Villan består abv entréhall, ett fullt utrustat kök med kökshalvö och induktionshäll, tre sovrum, två badrum med färgterapi och musikdusch. TV och luftkonditionering i varje sovrum, samt vardagsrum och matsal.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Nyare byggd villa (2017) med pool till salu i Castiadas Tanca S 'Ollastu, på kort avstånd från Villasimius, Costa Rei och de vackra stränderna i Cala Sinzias. Villan säljs fullt möblerad. Med pool, och det lilla avståndet från havet, cirka två kilometer, gör fastigheten unik. Villan har en smart inredd veranda med utsikt över havet, en 30 m2 pool med inbyggd utomhusjacuzzi, ledlampor och utomhusgrill. Med 100 m2 sommarkök och terrass.
Fastigheten har en välskött och privat trädgård på en tomt om cirka 600 m2. Bör ses för att komma till sin rätt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villasimius är ett gammalt fiskeläge i södra Sardinien, som har utvecklats mycket de senaste 30 åren. Naturen runt omkring är mycket vacker och består av det härliga havet, berg och små öar. Tack vara Villasimius strategiska läge, har området sedan länge varit bebott av olika folkslag. Du kan finna lämningar här, både från nuraghi och från Romarriket. Under den tid då landet var under aragoniskt och spanskt inflytande blev staden konstant invaderad av barbarer vilket medförde att folk flydde från området.Havets intensiva färger, det glittrande kristallklara vattnet, granitklippor, förtrollande vikar, långa sträckor av stranden, laguner och grönskande kullar. Villasimius är "pärlan" i söder, den typ av turistort som varje semesterresande drömmer om, med en befolkning på mindre än 4 000 invånare under vintern och som blomstrar till flera tiotusentals på sommaren. Kustlinjen är utspridd som en krona av stränder blandade med inlopp och Capo Carbonaraudden. Längs den panoramiska vägen som börjar vid Capo Boi, den sydligaste punkten i det skyddade marina området, ligger de underbara stränderna i Porto sa Ruxi, Campus och Campulongu, alla välsignade med underbara blå hav och vita sandstränder. Inte långt från staden ligger den ovanliga spiaggia del Risostranden, anmärkningsvärt för dess risformade sand. Förbi den moderna turisthamnen, på den västra sidan av Capo Carbonara, ligger inlopp mellan klipporna, inklusive Cala Caterina. På östra sidan finns andra hisnande juveler från havsstranden, som börjar med Porto Giunco, och bakom den Stagno di Notteri myrar där rosa flamingos och andra sällsynta arter av vilda fåglar bor.
Kommunikation
Cagliari flygplats: 55 km.
Cagliari centrum: 50 km.
Närservice
All service finns i Villasimius med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Villasimius
Sardinien

Pris:
500 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
143 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIV1118

Dela

Till toppen