Tomt med byggrättigheter till salu i Sinnai

Tomt med byggrättigheter till salu i Sinnai. Belägen i ett etablerat Prestigeområde ett stenkast från tallskogen och centrum. Tomten är flack, vilket ger låga byggkostnader. Marken har en bra gatufront och betjänas av vatten, avlopp, el och telefoni vid tomtgränsen. Kontakta oss för att köpa tomt på Sardinien. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter på Sardinien.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt med byggrättigheter till salu i Sinnai. Belägen i ett etablerat Prestigeområde ett stenkast från tallskogen och centrum. Tomten är flack, vilket ger låga byggkostnader. Marken har en bra gatufront och betjänas av vatten, avlopp, el och telefoni vid tomtgränsen.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 422 m2
Typ:
Tomt med byggrättighet.

Tomtbeskrivning
Trädgård att anlägga.
Vatten/avlopp
Vatten och avlopp framdraget till tomtgräns.
Fastighetsskatt
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sinnai ligger på kullarna som avgränsar mot södra delen av Campidano. Från sitt läge når landskapet så långt som till Golfo degli Angeli i söder och till Sette Fratellis oas i nordost. Sinnai är en stad med 17 000 invånare i storstadsregionen Cagliari, historiskt grundad på jordbruksverksamhet och idag på industri och tertiär sektor. Olivodlingen och vinproduktionen och honungsproduktionen är fortfarande aktiv. Hantverkstraditionen är inriktad på att fläta vass för att tillverka korgar och även att bearbeta guldfiligran, vilket resulterar i prendor, fantastiska juveler. Det stora och varierande territoriet Sinnai sträcker sig till havet, från en del av den fantastiska Torre delle Stelle till turistbyn Solanas, mer än 30 km från staden, längs den natursköna vägen som leder till Villasimius. I Solanas finns en bred strand av mjuk, gyllene sand. Inlandet erbjuder stämningsfullt naturlandskap. Sedan början av 1900-talet har Sinnai tallskog representerat en "grön lunga" av barrträd och en plats för promenader och rekreation. Parken Sette Fratelli-Mount Genis är spektakulär med sina toppar Sa Ceraxa och Serpeddì, som överstiger tusen meter i höjd. I skogarna i Mont'e Paulis, Minniminni och nära Corongiusjön finns holmekar, korkekar, vilda olivträd, fillyrea och enar. Efter välutmärkta vandringsleder och mountainbikeplaner kan du stöta på örnar och falkar. Den gamla stadskärnan har smala körfält, Campidanohus och prestigefyllda byggnader, med Palazzo Civico (1860) och de gamla kasernerna i Cavalleggeri-kavallerin, där Sinnai-museet för närvarande ligger.
Kommunikation
Cagliari flygplats: 34 km.
Cagliari centrum: 26 km.
Närservice
All service finns i Sinnai med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Tomt

Sinnai
Sardinien

Pris:
125 000 EUR
Boarea:
422 m2
Tomtarea:
422 m2
Ref.nr
CCHIV1034

Dela

Till toppen