3-rums mottagningslokal till salu i Quartucciu

3-rums mottagningslokal till salu i Quartucciu nära via Nazionale. Perfekt för massage, tandläkare, yoga m.m. Bestående av stort väntrum, hall, badrum och två rum. Lokalen är i gott skick och behöver inte renoveras. Belägen i ett område med gott om parkeringsplatser och väl betjänad av andra kommersiella aktiviteter. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Sardinien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter på Sardinien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
Bestående av stort väntrum, hall, badrum och två rum.
Kök
Pentry att installera.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 5, hiss finns
Allmänt
3-rums mottagningslokal till salu i Quartucciu nära via Nazionale. Perfekt för massage, tandläkare, yoga m.m. Bestående av stort väntrum, hall, badrum och två rum.
Lokalen är i gott skick och behöver inte renoveras.
Belägen i ett område med gott om parkeringsplatser och väl betjänad av andra kommersiella aktiviteter.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Quartucciu är en liten stad med 13 000 invånare, belägen där Quarto Suso eller Quartutxo en gång låg. Quartucciu är ett viktigt centrum, särskilt för kommersiell verksamhet, nära storstaden Cagliari, i södra Sardinien, och är omgiven av naturparker och arkeologiska platser. Quartucciu sträcker sig över den djupaste delen av Campidano slätten, sex km från Cagliari. Det var en gång ett distrikt i Cagliari, mellan åren1028 och 1983, och ligger nära två av de mest stämningsfulla naturattraktionerna på Sardinien, Molentargius naturpark och parken Sette Fratelli. I början av 1300-talet slogs andra byar med namnet Quarto, som indikerade avståndet från Carales (fyra "miles"), samman med byn Cepola och bildade den nuvarande och angränsande Quartu Sant'Elena. Quartuccius ekonomi bygger till stor del på den tertiära sektorn, särskilt srervice och handel, men dess hantverkstradition är fortfarande levande, särskilt dess textilprodukter, vävning och produktion av bröd och bakverk. I centrum finns det många religiösa byggnader som är väl värda att besöka: församlingskyrkan San Giorgio Martire, byggd av Aragonese på 1300-talet på en pisansk struktur. Inuti det finns konstverk, inklusive Castelletta (1500-talet) och korset, ett av de nio korsfästningarna från 1700-talet som återfinns inne i kyrkan. Sedan finns det kyrkorna i Sant'Antonio (från slutet av 1800-talet), San Biagio Vescovo di Sebaste (1600-talet) och framför allt Sant'Efisios, en romansk kyrka från 1200-talet, idag inkorporerat med kyrkogården.
Kommunikation
Cagliari: 8 km.
Cagliari flygplats: 14 km.
Närservice
All service finns i Quartucciu med restauranger, kaféer, affärer och snabbköp.
Parkering
Belägen i ett område med gott om parkeringsplatser.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Quartucciu
Sardinien

Pris:
84 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Ref.nr
CCHIV1029

Dela

Till toppen