Underbar etagelägenhet till salu i San Mauro

Underbar etagelägenhet med pool till salu i San Mauro. Villa Adelaide, elegant trevåningslägenhet med privat pool i San Mauro, Piemonte. Denna underbara lägenhet på 450 kvm ligger i 1700-talsdelen av villan. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Piemonte. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
450 m2
Rumsbeskrivning
Första våningen
Entrén finns på första våningen. Förbi den vackra trädörren från 1700-talet finns ett vitt och ljust entrérum med två fönster som ingjuter mycket mjukt ljus. Några av de främsta estetiska dragen i entrén är den höga antika spegeln, den vackra vita stentrappan och handdekorationen på höger vägg. Till höger finns matköket, även det mycket lysande med vackert vitt och blått kakel. Köksmöblerna var handgjorda för att replikera stilen i en segelbåts interiör. Från fönstret kan man beundra den månghundraåriga cedern, noggrant analyserad och beskuren varje år för att bevara dess lyx och majestät. Genom att gå ut genom ett dörrfönster och gå ner för en trappa på utsidan av köket är det möjligt att komma åt poolen.
Från entrén till vänster når man vardagsrummet. En värdefull fransk stenskorsten, gjord i ärkebiskopsrådet i Auch, pryder rummets högra sida. Till vänster var de två trädörrarna från 1700-talet noggrant bevarade och restaurerade. Rummet längst till vänster fungerar som bibliotek.
Från vardagsrummet är det möjligt att gå ut i den privata trädgården och njuta av den stilla fågelsången omgiven av gamla träd.
Bottenvåningen
Från köket förbinder en träspiraltrappa första våningen med bottenvåningen. Det första rummet är ett enkelrum med separat badrum. Detta rum har ett brett fönster och ett dörrfönster med tillgång till trädgården direkt framför poolen.
Nästa rum är en tvättstuga och efter den två rum som har vackra valv med exponerat tegel. Den första är ansluten till två små källare, pannrummet och en öppning till trädgården på baksidan. Det andra är ett vardagsrum som är väldigt trevligt under de varmare månaderna.
Andra våningen, 1700-talsdel
Går man uppför den eleganta vita stentrappan från entrérummet når man första våningen där det finns tre sovrum, två badrum och ett arbetsrum. Parketten på golvet är helt i Ipe Lapacho, vackert och självpolerande.
Från den yttersta till vänster finns det stora sovrummet. Den har ett fönster och två höga dörrfönster varifrån det är möjligt att gå ut på en stor loggia med valvöppningar och 1700-talsterrakottagolv. Detta är den högsta punkten i villan på utsidan, perfekt för en mysig middag och njut av den fantastiska panoramautsikten vid solnedgången.
Nära sovrummet finns ett stort badrum, fint inrett med handgjorda rosa kakel designade av Mussa. Badrumsdörren är en dubbel skjutdörrsdesign som gör det möjligt att stänga badrummet eller en garderob. Framför den finns en andra garderob med samma skjutdörrsdesign.
Till höger om trappan finns en lång korridor som lyser upp av en serie fönster, det vill säga en walk in closet. Den första och den sista dörren ger tillgång till två sovrum.
Andra våningen, 1800-talsdel
I ändkorridoren når man 1800-talsdelen av byggnaden med två rum och badrum. Rummen används för närvarande som ett litet bibliotek och ett arkiv med några konstverk. Det finns en balkong från vilken man kan se fastighetens trädgård och trädgården åt sidan med det privata invigda kapellet i 1800-talsdelen av byggnaden. Badrummet är en autentisk Valentino-design med unika handgjorda kakel. Temat är ett härligt runt citrusträd.
Denna del skulle kunna renoveras på några olika sätt. Låt oss ge dig några förslag. Det skulle kunna bli ett arbetsrum genom att placera ett stort skrivbord och ett bibliotek bakom. Ett annat alternativ kan vara att skapa en liten separerad lägenhet med oberoende tillgång. Genom att stänga änden av korridoren och skapa en öppning till vänster skulle det vara möjligt att enkelt komma åt denna del av byggnaden från en annan privat ingång på den främre innergården till höger om huvudentrén.
Den stora privata trädgården på cirka 800 kvm. har en fantastisk 12 m lång fransk pool med en bård runt omkring.
En trädgårdsmästare sköter regelbundet trädgården och alla stora grönområden som omger fastigheten.
På den främre gården finns en separat byggnad, delad mellan ägarna, som används som ägarens bostad. Under månaderna augusti och december är han ständigt närvarande för att hålla utkik efter fastigheten. Han kan också ta hand om husdjur.
De två källarna under förmyndarhuset ingår också i fastigheten.
Lägenheten är tryggt försedd med ett larmsystem som inkluderar rörelsesensorer i varje rum. Var och en kan aktiveras oberoende och kombineras med ett perimeterlarm.
På vänster sida av gården finns ett garage med plats för två bilar.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
0 av 0, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 800 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Byn San Mauro tillhör kommunen Rittana, i provinsen Cuneo, i regionen Piemonte.
Kommunikation
Cuneo provinshuvudstad: 17 km.
Turin flygplats: 144 km.
Milano Malpensa flygplats: 260 km.
Milano Linate flygplats: 264 km.
Närservice
San Mauro har några restauranger och en mindre livsmedelsaffär.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

San Mauro
Piemonte

Pris:
815 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
450 m2
Antal sovrum:
4
Tomtarea:
3 800 m2
Ref.nr
CCHTP0874

Dela

Till toppen