Fantastisk villa med pool till salu i Montelupo Albese

Fantastisk villa med pool till salu i Montelupo Albese. Fantastisk villa i skandinavisk stil belägen i hjärtat av Piemonte. Rent vitt och rent med trägolv och fantastisk utsikt är denna villa ett absolut måste att se. Med en grön trädgård på 5000 kvm en stor pool och gångavstånd till staden Montelupo Albese är detta ett perfekt familjehem. På vägen till villan kommer du att passera genom vackra vingårdar och hasselnötsfält och du kommer till ett område som är känt för sitt fantastiska kök och för sina smakfulla och världsomfattande kända viner och saftiga persikor. Du kommer definitivt att känna att du befinner dig på en av de mest gastronomiska platserna i världen. Huset ligger med gångavstånd till Montelupo Albese en liten stad där barer restauranger och snabbköp finns i närheten och du kommer inte att vara så långt från den vackra staden Alba. Alba är välkänt för sina fantastiska viner, tryffeljakt och smakfulla persikor, kanske har du också hört folk inom modebranschen prata om att Alba Moda nämner en rodnande rosa krage. Du kommer att befinna dig mellan Turin och Genua med mindre än en och en halv timmes bilresa till närmaste flygplats. Du kommer att vara på en perfekt plats för dem som gillar att åka skidor eller åka till Medelhavets stränder. Limone med sina populära skidbackar ligger mindre än 2 timmar bort och med samma avstånd kan du också åka till Savona under dagen bara för sina vackra stränder och för sina fantastiska glassar. Men bara 20 minuter bort hittar du välkända historiska byar som Alba och Barolo och även Asti är inte långt borta. Fascinerande och smakfulla världskända viner vacker arkitektur och fantastisk italiensk matkultur är runt hörnet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 4 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
Denna fantastiska villa har en fantastisk trädgård med en stor pool och vägen från utsidan är inte så trafikerad och du känner dig trygg med att dina barn springer runt i trädgården. Du kommer också att ha ett stort garage med elektriska dörrar och den moderna standarden på denna villa är varierande hög. Huset är omsorgsfullt restaurerat i skandinavisk stil med uppvärmda trägolv och moderna ljussättningar. Det är högt i tak med synliga takbjälkar och takfönster bara för att få in så mycket dagsljus som möjligt vilket också kommer att ge en imponerande atmosfär. Villan kommer att innehålla 10 rum totalt med 3 badrum och 4 sovrum och på andra våningen kommer du att ha en stor terrass med fantastisk utsikt, en perfekt plats för att läsa en bok eller bara ha trevliga samtal i månskenet och titta in i stjärnorna och bara njuta av de vackra varma italienska sommarnätterna med den gnistrande eldstaden i bakgrunden. På första våningen har du ett öppet kök med mycket förvaring och en matsal för mer än 8 personer med vackra panoramafönster mot den fantastiska trädgården. Allt välkomnande vid en modern öppen spis perfekt för att göra det mysigt under regniga dagar. Villan har en uteterrass som ger dig en vacker ingång till huset. När du kommer upp genom trappan kommer du att känna ljuset från taken komma in och ljusa upp den lilla studion som är snyggt arrangerad utanför ett av sovrummen. Det stora sovrummet har en fransk balkong som vetter mot det vackra landskapet, kan du tänka dig en bättre start på dagen än att drabbas av morgonsolen och hisnande vyer.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Renoverat.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5 000 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Montelupo Albese är en ort och kommun i provinsen Cuneo i regionen Piemonte i Italien. Kommunen hade 485 invånare år 2018.
Kommunikation
Cuneo provinshuvudstad: 66 km.
Turin flygplats: 102 km.
Milano Malpensa flygplats: 188 km.
Milano Linate flygplats: 192 km.
Närservice
Montelupo Albese har restauranger, bar, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Montelupo Albese
Piemonte

Pris:
980 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
5 000 m2
Ref.nr
CCHTP0832

Dela

Till toppen