Stort vackert hus till salu i Neviglie

Stort vackert hus till salu i Neviglie. Detta vackra hus innehåller totalt 20 rum med 5 badrum och 7 sovrum varsamt restaurerade för att hålla en vacker och traditionell stil med välvt tak och högt i tak med synliga bjälkar för att skapa en imponerande atmosfär. Du får även kalkstensgolv och alla väggar är vita vilket ger dig ett naturligt och rent intryck. De tidigare ägarna brydde sig verkligen om detaljerna och de ville fånga så mycket naturligt solljus som möjligt och därför kommer du att se att du har många fönster och några av dem har riktigt fina och djupa fönsterbrädor. Du kommer att ha fyra stora balkonger med vackra järnräcken och de ger dig en fantastisk utsikt över landskapet och den vackra innergården. Du kommer också att ha en stor källare perfekt för vinälskare. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
20 rum varav 7 sovrum
Boarea:
755 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av: fyra entréer och en tar dig direkt till köket och huvudentrén går från innergården till en vacker hall med en trappa framför som tar dig upp till andra våningen. På bottenvåningen kommer du att ha tre badrum fem rymliga sovrum, ett vardagsrum och ett kök samt två trappor. En som går ner till källaren och en som går upp till andra våningen. På andra våningen har du fyra balkonger, ett vardagsrum och ett andra kök, ytterligare två badrum och tre sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Delvis renoverat.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5 000 m2
Typ:
Trädgård och mark

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Neviglie är en ort och kommun i provinsen Cuneo i regionen Piemonte. Kommunen hade 369 invånare år 2018.
Kommunikation
Cuneo provinshuvudstad: 75 km.
Turin flygplats: 112 km.
Milano Malpensa flygplats: 181 km.
Närservice
Neviglie har en bar, samt restauranger och affär.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Neviglie
Piemonte

Pris:
890 000 EUR
Antal rum:
20
Boarea:
755 m2
Tomtarea:
5 000 m2
Ref.nr
CCHTP0829

Dela

Till toppen