Rustikt lanthus med pool inbäddad bland vingårdar till salu vid byn Fontanile

Rustikt lanthus inbäddad bland vingårdar till salu vid byn Fontanile i provinsen Asti i efterfrågade regionen Piemonte. Rustikt lanthus inbäddad bland vingårdar till salu vid byn Fontanile i provinsen Asti i efterfrågade regionen Piemonte. La Tenuta Contessa Chiara i vackra Fontanile utsedd av Unesco till ett världsarv. Denna egendom med hisnande utsikt över de närliggande kullarna är inte jämförbar med någon annan plats du har sett förut med 9 sovrum, alla försedda med fullt utrustade badrum 4 även med jacuzzi. Tenuta Contessa Chiara ligger i regionen Piemonte (och Fontanile där huset ligger, nyligen utsett till världsarv av Unesco) Med 9 sovrum, alla försedda med fullt utrustade badrum (4 även med jacuzzi), är det inte jämförbart med någon annan plats du har sett tidigare. Den naturliga miljön i regionen, med dess vingårdar, ger huset en fantastisk utsikt över kullarna i närheten. Huvudbyggnaden är på fantastiska 900 kvadratmeter två våningar (plus källare) mitt bland vingårdar. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
12 rum varav 9 sovrum
Boarea:
900 m2
Rumsbeskrivning
Huset nås via en gångväg under en uteplats där du hittar entrédörren. Strax efter det finns ett stort vardagsrum med en stor öppen spis. Efter ett par steg, till vänster, finns tv-rummet, medan matsalen ligger precis framför det, och på höger sida det enorma köket med ytterligare en öppen spis. Efter det fullt utrustade köket finns ett rum som används som tvätt-/torkplats och ett litet badrum. På bottenvåningen finns även 2 stora rum som delar badrum med dusch. Ett master bedroom med eget badrum med jacuzzi. Ett annat litet badrum och ett litet kök. Detta område kan vara helt oberoende av att huvudbyggnaden har en egen ingång och en uteplats också. Den är idealisk för familj, vänner eller personer med rörelsesvårigheter. Den andra våningen är helt tillägnad alla andra sovrum, helt och hållet med andra bekvämligheter såsom vardagsrummet med spel och TV tillgängliga. Det finns 2 stora vardagsrum med öppen spis, och genom vissa trappsteg har du tillgång till ett mycket stort sovrum med privat skåp och badrum med jacuzzi. På andra sidan av vardagsrummet finns 1 enkelrum med eget badrum och jacuzzi. 1 dubbelrum tillsammans med 1 rum med 2 enkelsängar som delar ett badrum med dusch (perfekt för par med barn) 1 dubbelrum med privat badrum med jacuzzi 1 dubbelrum med 2 enkelsängar med privat badrum och dusch. Källaren är den andra nöjeszonen i villan med ett vackert professionellt biljardbord och en magnifik projektor för att njuta av filmer. Poolområdet är separerat från huvudbyggnaden av en kort sluttning nedför backen, där hittar du den uppfriskande avkoppling som behövs under varma dagar, det perfekta sättet att glömma vardagen och omfamna naturen mellan underbara vingårdar. Alldeles intill poolen finns en komplett tennisbana byggd i syntetiskt material, som kan göras om till en fotbollsplan. Poolområdet är som utrustat med en stor pool (22 meter (72 fot) lång, 10 meter bred och upp till 3,5 meter djup) plus en mindre tillägnad barnen. Ett helt oberoende kök med en fullt utrustad grill. Två badrum och omklädningsrum båda med dusch och bastu. En utomhusdusch.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 10 000 m2
Typ:
Trädgård, mark & pool med terrass

Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fontanile är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte i Italien. Kommunen hade 553 invånare år 2018.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande.
Kommunikation
Asti: 32 km.
Turin flygplats: 112 km.
Milano Malpensa flygplats: 130 km.
Närservice
Fontanile har restaurang, pizzeria, bar och livsmedelsaffär.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Fontanile
Piemonte

Pris:
1 800 000 EUR
Antal rum:
12
Boarea:
900 m2
Tomtarea:
10 000 m2
Ref.nr
CCHTP0792

Dela

Till toppen