Härligt Townhouse till salu i Vinchio

Härligt Townhouse lugnt beläget i den lugna och vackra staden Vinchio Detta underbara hus ligger i början av staden och drar nytta av det höga läget där du kan njuta av en fantastisk panoramautsikt, och även närheten till lokala bekvämligheter. Egendomen: Fastigheten består av två sammanhängande hus nära Vinchios centrum, vilket gör den idealisk om du vill kunna bara promenera till centrum där du hittar alla lokala matbutiker. Det första huset är ett trevåningshus och det andra har två våningar. Ytan på de två husen är tillsammans cirka 700 kvm. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 6 sovrum
Boarea:
700 m2
Rumsbeskrivning
Första huset: Första våningen
Entrén är från gatan och den är på första våningen, där det finns två rum som för närvarande används för förvaring men de kan renoveras för att ha ett andra kök för sommaren eller ett alternativ kan vara att skapa en fristående lägenhet att hyra .
Första huset: Andra våningen
Går man uppför trappan når man översta våningen där huvudbostaden är. Det första rummet på framsidan är det rymliga matköket och till vänster finns en matsal med egen balkong. När du går vidare till höger finns två dubbelrum, ett enkelrum och två badrum.
Första huset: Andra våningen
Bottenvåningen består av två lager. Den första är mycket stor med högt i tak och den andra är mindre. Eftersom det finns gott om utrymme finns det flera renoveringsmöjligheter. Till exempel kan man dela upp det större lagret och skapa ett rumpusrum med en bar där man kan smaka på det härliga lokala vinet tillsammans med vänner, samtidigt som det finns tillräckligt med utrymme för ett garage för att parkera två bilar, plus det mindre garaget för en tredje bil .
Andra huset: Bottenvåning
Huset i två våningar har det traditionella piemontesiska lanthuset, med trappan i mitten av byggnaden och framför huvudentrén som nås från gården. Till vänster finns ett vardagsrum med en mysig öppen spis, medan till höger finns matköket. Dessa utrymmen kan renoveras till en trevlig matsal och i köket skulle man kunna lägga till en köksö. Det finns också en mycket traditionell vinkällare under bottenvåningen som är tillgänglig från en separat ingång på utsidan. Den har väggar med typiska exponerade tegelstenar och ett välvt tak. Eftersom den är en klassisk gammal källare inbyggd i kullens jord, bevarar den den naturliga och idealiska temperaturen och luftfuktigheten för att bevara vinet.
Andra huset: Första våningen
På första våningen finns tre dubbelrum och ett badrum. Utrymmena kan dock skötas på ett annat sätt, då det är möjligt att renovera ett av rummen till att bli TV/musik/läsrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
I behov av renovering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 000 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vinchio är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte i Italien. Kommunen hade 576 invånare år 2018.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande.
Kommunikation
Asti, provinshuvudstad: 21 km.
Milano Malpensa flygplats: 132 km.
Milano Linate flygplats: 136 km.
Turin flygplats: 102 km.
Närservice
Vinchio har ett mindre serviceutbud, restauranger, affärer och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Vinchio
Piemonte

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
700 m2
Tomtarea:
3 000 m2
Ref.nr
CCHTP0887

Dela

Till toppen