Fint parhus till salu i Vignale Monferrato

Ett parhus till salu i den vackra historiska stadskärnan i Vignale Monferrato. Uppdelad i två delar, den ena är omsorgsfullt restaurerad med hög standard och den andra delen lämnas för din egen fantasi med en fridfull trädgård emellan. En trädgård som kan vara din egen italienska skatt med citronträd och en vacker pool omgiven av solstolar. Förbi vingårdar och vackra golfbanor kommer du till gamla stan i Vignale Monferrato. Här hittar du detta hus perfekt beläget mitt i gamla stan omgivet av restauranger och italienska kaffebarer. Ett hus med en privat parkeringsplats med plats för två bilar, en undangömd bakgård och en rustik del med mycket ljus, antikt tak och vackra detaljer. Vignale Monferrato är vackert beläget mellan tre välkända golfbanor och med bara 1 timme och 15 minuters bilresa från Turins flygplats. Andra närliggande städer är Alessandria och Asti. Asti är välkänt för sitt söta och mousserande Spumante-vin. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa vingård i Piemonte. Vi har ett stort utbud av vingårdar, hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea:
400 m2
Rumsbeskrivning
Du kommer in i detta hus med en dubbel glasdörr som leder in i ett välkomnande vardagsrum med en gammal och värmande öppen spis. Härifrån kan du bestämma om du gillar att gå upp eller om du vill gå ner. Om du går upp hittar du två badrum och ett rum med gamla och vackra golv och en balkong där du kan blicka ut över hustaken och Piemontes vackra landskap. Eller så bestämmer du dig för att gå ner där du hittar en gammal källare med originalportar och antika tegeltak, en källare perfekt för vinälskare. Eller så bestämmer du dig bara för att gå direkt rakt fram och du kommer till ett vackert kök. Ett kök varifrån du kan titta in i din egen trädgård genom gamla glasdörrar.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan med källare
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ:
Byggnadsyta

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vignale Monferrato är en ort och kommun i provinsen Alessandria i regionen Piemonte. Kommunen hade 981 invånare år 2018.

Provinsen Alessandria är den tredje största provinsen i den norditalienska regionen Piemonte och täcker en yta om 3 560 km2. Provinsen Alessandria gränsar i norr till provinsen Vercelli, i väster till provinserna Torino och Asti, i söder till regionen Ligurien och i öster till regionen Lombardiet. Längst i sydöstra delen av regionen gränsar provinsen Alessandria också till en kort sträcka av regionen Emilia-Romagna.
Provinsen Alessandria, Piemonte Nästan tre fjärdedelar av denna provins är bergig eller mycket kuperad medan resten är dalar och de platta slätterna runt floden Po och floden Tanaro. Ekonomin är huvudsakligen baserad på jordbruk och det finns en stor konfektyrfabrik i Novi Ligure .
Kommunikation
Alessandria, provinshuvudstad: 27 km.
Milano Malpensa flygplats: 96 m.
Milano Linate flygplats: 104 km.
Turin flygplats: 95 km.
Närservice
Vignale Monferrato har ett mindre serviceutbud, restauranger, barer, affärer och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingredienserna i maten inte rest långt innan de kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Vignale Monferrato
Piemonte

Pris:
260 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
400 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHTP0741

Dela

Till toppen