Modern 2-plansvilla till salu i Mombercelli

Modern 2-plansvilla till salu i Mombercelli.Ett vackert, modernt hus med en magnifik trädgård med utsikt över den charmiga byn Mombercelli och vingårdarna i Piemonte. Placeringen av denna villa är i centrum av byn, med gångavstånd till det stora torget med affärer och restauranger. Mombercelli ligger i centrum av vingårdsområdet och erbjuder vacker utsikt och närhet till många kända vinområden, restauranger med Michelinstjärnor och mycket mer. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
250 m2
Rumsbeskrivning
2-plansvilla bestående av ett vardagsrum i öppen planlösning med öppen spis och stora fönster med utsikt över landskapet. Till vänster finns ett rymligt kök med franska dörrar till trädgården. Sedan finns det två rymliga sovrum och två badrum. På övervåningen finns också ett stort öppet utrymme som kan användas som ytterligare ett sovrum eller vardagsrum redan utrustat med ett badrum och ett grovkök.
På bottenvåningen finns ett mycket rymligt garage, en verkstadshörna, ett badrum/tvättstuga och en källare. Villan har en charmig trädgård med gott om plats för att även lägga till en pool. Villan har också en privat bilväg från gatan nedanför som leder till byns centrum. Läget är mycket bra, med fantastisk utsikt och till och med mitt i byns centrum, erbjuder avskildhet och lugn.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.
Samfällighetsregler
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Mombercelli är en kommun och mindre stad i provinsen Asti i den italienska regionen Piemonte, belägen cirka 50 kilometer sydost om Turin och cirka 12 kilometer sydost om Asti.

Mombercelli gränsar till följande kommuner: Belveglio, Castelnuovo Calcea, Montaldo Scarampi, Montegrosso d'Asti, Rocca d'Arazzo, Rocchetta Tanaro och Vinchio. Det ligger på en kulle som är ett lokalt centrum för vinproduktion.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande.
Kommunikation
Asti provinshuvudstad: 17 km.
Milano Malpensa flygplats: 150 km.
Turin flygplats: 97 km.
Närservice
Mombercelli har all service, restauranger, barer, affärer och snabbköp.
Övrigt
Oavsett om du äter kött, risotto eller färsk frukt och grönsaker, kan du vara säker på att ingridienserna i maten inte reste långt innan den kom till din tallrik. Sammantaget är Piemonte full av äkthet. Förutom dess viner och mat, är Piemonte också känt för sina vita tryffel. Varje år flockas en stor mängd turister till festivalerna som hålls i dess ära. Alba, värd för de mest kända av dessa höstfestivaler, ligger inbäddat i hjärtat av regionen Piemonte. Beläget i nordvästra Italien sitter Piemonte vid gränsen till Frankrike och Schweiz. Piemonte är hem för världsberömd gastronomi och spektakulära viner. Fastigheter till salu i Piemonte ligger vid foten av de italienska alperna och har oftast en fantastisk utsikt som man får på köpet. Sevärdheter kan omfatta vidsträckta sjöar och bördig jordbruksmark. Inte att förglömma naturreservaten i Piemonte: Gran Paradiso nationalpark, Rochetta Tanaro naturpark, Adona och Botto.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Villa

Mombercelli
Piemonte

Pris:
400 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
250 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHTP0736

Dela

Till toppen