Ett rustikt Townhouse till salu centralt i Canelli.

Ett rustikt Townhouse till salu centralt i Canelli. Beläget i Canelli i provinsen Asti i efterfrågade regionen Piemonte. som är känt för sina underjordiska vinkatedraler där mousserande sött Spumante-vin har lagrats i århundraden. Idag är Canelli en av de platser som du hittar på UNESCO:s världsarvslista. Huset ligger mellan Asti, Alba och Acqui Terme karakteristiska stadar som är kända för sitt söta och mousserande Asti-vin, tryffel och vackra spa-resorts. Du kommer att ha en timmes bilresa till Turins flygplats och med samma avstånd kan du också nå Medelhavet. På mindre än två timmar kan du också nå Milano där du hittar det bästa inom klädmode och fotboll. Kontakta oss för att köpa hus i Piemonte. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Piemonte.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
250 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse i 3-plan bestående av:
Bottenvåningen
Huvudentrén leder till ett vardagsrum och ett matkök ligger bredvid. Här finns även ett tv-rum med utgång till innergården. Vinkällaren med stenväggar och tvättstugan nås också via en särskild entré.

Första våningen
På första våningen finns två sovrum och ett badrum, alla med egen balkong.

Andra våningen
På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum och ett trapprum.
Härifrån är det möjligt att nå taket där du kan njuta av utsikten över de traditionella taken, kanske prova ett glas vin på kvällen.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
I behov av renovering.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 80 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Canelli är en ort och kommun i provinsen Asti i regionen Piemonte. Kommunen hade 10 411 invånare år 2018.

Provinsen Asti. Den minsta provinsen i Piemonte. Denna provins är en av de rikaste på sina viner och livsmedel. Det är ett område med böljande kullar som ofta är prydda med byar, slott och klocktorn. Till allt detta kan vi lägga det enorma arvet av vingårdar som skapar ett enastående panorama. Där vinfältens färger förvandlas från säsong till säsong, i dess olika färgtoner. Detta är ett vindistrikt som är känt världen över. Det är här som spumanti brut produceras. Här i Canelli var det som italienska spumante och Asti spumante uppfanns. Provinsen Asti. tillverkar lätta röda viner och mer fyllig smak redo för åldrande. Det finns även vitt vin och destillerad sprit, framför allt olika typer av Grappa. I denna bördiga jord är det ett rikt antal av grödor som växer. Det finns vit tryffel, röd och gul "quadrato d'Asti eller "Asti square" paprika samt vit, krispig "Kardon", den så kallade "puckelryggtisteln". Asti's viner och karakteristiska produkter ger blandning i smak av lokala rätter, som används i det underfundiga traditionella köket. Dessa inkluderar "carne cruda battuta al coltello" (tunna remsor av rått kött)," tonno di coniglio" (kanin med tonfisksås), "risotto al Barbera" (ris kokas i rött vin),"bagna cauda" (en ansjovis-baserad sås användas som dip till råa och kokta grönsaker), "bollito Reale" (kokt kött), och naturligtvis många söta likörer, särskilt likör smaksatt som Amaretti di Mombaruzzo. Asti provinsen har ett stort antal slott som ex. Carducci skrev om. Det finns slott vid Piea och San Martino Alfieri med sina fantastiska artonhundratalsmässiga bygget. Det finns slott i Castell'Alfero och Montiglio. Den Costigliole's slott var en gång hemvist för Grevinnan av Castiglione, men är nu hemma i en internationell skola italienska matlagning och med kulturkontaktpunkterna Park i Grinzane Cavour Award. Cisterna's slott inrymmer Museo di Arti e Mestieri di un Tempo, ett traditionellt hantverksmuseum som rekonstruerar workshops och aktiviteter som nu är föråldrade.

Provinsen Asti har ett kontinentalt klimat då provinsen ligger nära Medelhavet: dess vintrar är varmare, och somrarna svalare än Turin. Regn faller oftast under vår och höst, under de varmaste månaderna är regn mindre vanligt förekommande.
Kommunikation
Turin flygplats: 106 km.
Milano Malpensa flygplats: 162 km.
Närservice
Canelli har all service, restauranger, barer, kafé, affärer och snabbköp.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Canelli
Piemonte

Pris:
180 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
250 m2
Tomtarea:
80 m2
Ref.nr
CCHTP0882

Dela

Till toppen